Voor tips en informatie over thuiswerken, klik hier.

Google Drive. Jouw fileserver, met zoekkracht van Google.

wij zijn nu bereikbaar

Jouw server, in de cloud

Servers vergen veel onderhoud. En geld. En tijd. En vaak zijn ze niet eens zo heel snel, waardoor je niet op tempo door kunt blijven werken. Google Drive vervangt je fileserver. Voortaan staan al je bestanden op een veilige manier opgeslagen op een plek waar jij en je collega’s erbij kunnen. Je krijgt 30 Gb gratis opslag en je hebt de mogelijkheid om uit te breiden naar meer.

“Op kantoor, thuis of in Namibië; zolang er WiFi is kan ik altijd bij mijn bestanden. Waar ik op dat moment ook ben.”

De veiligheid van Google Drive

Nee, Google verkoopt jouw data niet. Je bestanden (bijvoorbeeld Documenten, Spreadsheets, en Formulieren) zijn 100% veilig. Je kunt jouw bestanden delen met klanten, bepalen of ze aanpassingen mogen maken, tijdelijk toegang geven of de toegang weer ontzeggen. Jij hebt de volledige controle over jouw bestanden. Het voordeel van bestanden delen, is dat je geen bijlage meer hoeft toe te voegen in je mail of Chat. Je kunt een link delen, dat scheelt weer.

Waar je ook bent, je hebt altijd toegang

Het nieuwe werken is de toekomst en steeds meer bedrijven vinden het fijn als hun werknemers altijd en overal toegang hebben tot de bestanden. Thuis, onderweg of op kantoor, met Google Drive is het altijd toegankelijk. En zoals je gewend bent van Google, werkt ook Drive op ieder apparaat. Of je nu wilt werken op je smartphone, tablet of computer, het werkt gewoon.

Presis G Suite Google Drive

Team Drives

G Suite Business heeft speciaal voor teams de Team Drive ontwikkeld. Team Drives levert de veiligheid, structuur en het gebruiksvriendelijke dat nodig is voor een team om snel en efficiënt te werken. Het team heeft alle beheerrechten van deze Drive. Wat betekent dat alle bestanden en documenten die toegevoegd worden aan de Drive, eigendom zijn van het team. Vertrekt er een teamlid, dan blijven alle bestanden gewoon staan waar ze staan. Er hoeft niets verplaatst of hernoemd te worden.

Presis G Suite Google Drive apparaten

Meer over Team Drives

Verbinden, creëren, opslaan.

Werken met de kracht en intelligentie van Google. Alles wat jij nodig hebt om te kunnen werken, compleet in één pakket in de cloud.

Presis - G Suite - Gmail
Presis - G Suite - Agenda
Presis - G Suite - hangouts chat
Presis - G Suite - Google Hangouts Meet
Presis G Suite Google Voice logo
Presis - G Suite - Drive
Presis - G Suite - Documenten
Presis - G Suite - Google Spreadsheets
Presis - G Suite - Google Presentaties
Presis - G Suite - Google formulieren
Presi - G Suite - Google Jamboard app logo
Presis - G Suite - Google Sites
Presis - G Suite - Google Keep
Presis - G Suite - Google Tasks
Presis - G Suite - Google Photos
Ontvang de beste updates & tips
We wijzen je op onze privacy verklaring