Voor tips en informatie over thuiswerken, klik hier.

Hangouts Chat. Brengt jullie communicatie naar een hoger niveau

wij zijn nu bereikbaar

Onderling laagdrempelig en snel berichten versturen

Een handig berichten platform voor teams, speciaal van Google voor jouw team. Berichten versturen 1 op 1 of in een groepskanaal, Hangouts Chat brengt de interne communicatie en samenwerking naar een hoger niveau!

Google Hangouts en Hangouts Chat

Hangouts Chat is een upgrade op de Google Hangouts die je kent. De Hangouts die je kent vanuit je Gmail werkt samen met Hangouts Chat. De 1 op 1 gesprekken die je hebt met een collega in Gmail zijn nu ook in Hangouts Chat te lezen. De chatruimten, lees hieronder meer daarover, zie je niet vanuit je inbox.

Handige chatruimten

Met Chat heb je handige chatruimten die je kunt aanmaken. Hebben jullie een aantal developers die onderling informatie uitwisselen, zaken bespreken en overleggen via Chat? Dan kan hiervoor een apart kanaal aangemaakt worden. Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld marketing. Op deze manier blijven zaken goed gescheiden, wordt er per kanaal gericht op het onderwerp informatie uitgewisseld en blijft de boel overzichtelijk.

“Met Hangouts Chat gaat de interne communicatie een stuk gestroomlijnder, overzichtelijker en gerichter per onderwerp dankzij o.a. de handige chatruimtes.”

G Suite intergratie

Bestanden delen vanuit de Drive (Documenten, Spreadsheets en Presentaties) en bespreken is met Chat een stuk beter te doen. Met de gewone Hangouts kun je dit niet doen. Dit punt heeft Google dus flink voor je verbeterd!

Meetings inplannen, taken aanmaken en updates van andere teamleden krijgen. En dat zonder dat je naar een ander venster hoeft te gaan, maar gewoon gemakkelijk vanuit Hangouts Chat zelf. Naast de intergratie met de andere G Suite apps verbindt Chat ook met andere tools. Hierdoor kun je jouw werk doen vanuit één plek.

Bot intergratie

Statusupdates ontvangen van andere applicaties? Dit kun je per applicatie instellen in Chat. Bijvoorbeeld wanneer er een statusverandering is voor een project in Asana, nieuwe commits voor Github of kaarten die versleept worden in Trello. Zo ben je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en statusupdates.

Presis - G Suite - Google Hangouts Chat Bots

Overzichtelijke interface

Ook in de interface zitten grote verschillen. Chat is rustiger voor het oog, zo brengen de chatruimtes meer overzicht en is schakelen tussen lopende gesprekken gemakkelijker. Direct vanuit een gesprek een video meeting starten? Chat maakt het je makkelijk en dit mogelijk. Wil je zelf kiezen of je de gespreksgeschiedenis wilt opslaan? Per gesprek kun je deze optie aan- of uitzetten.

Hangouts Chat geeft jou meer controle en overzicht. 

Presis - G Suite - Google Hangouts Chat

 

Verbinden, creëren, opslaan.

Werken met de kracht en intelligentie van Google. Alles wat jij nodig hebt om te kunnen werken, compleet in één pakket in de cloud.

Presis - G Suite - Gmail
Presis - G Suite - Agenda
Presis - G Suite - hangouts chat
Presis - G Suite - Google Hangouts Meet
Presis G Suite Google Voice logo
Presis - G Suite - Drive
Presis - G Suite - Documenten
Presis - G Suite - Google Spreadsheets
Presis - G Suite - Google Presentaties
Presis - G Suite - Google formulieren
Presi - G Suite - Google Jamboard app logo
Presis - G Suite - Google Sites
Presis - G Suite - Google Keep
Presis - G Suite - Google Tasks
Presis - G Suite - Google Photos
Ontvang de beste updates & tips
We wijzen je op onze privacy verklaring