Voor tips en informatie over thuiswerken, klik hier.

Google Sites. Bouw heel simpel jullie eigen teamsites.

wij zijn nu bereikbaar

Google Sites is een website voor het team, een project of evenement. Sites ziet er op ieder apparaat goed uit, van smartphones tot websites. En dat zonder dat je ingewikkelde technische programmeerkennis hoeft te hebben. Jullie website, zo online.

Presis - G Suite - Google Sites - responsive apparaat

Google Sites maakt het je makkelijk

Google Sites wordt door bedrijven voornamelijk intern gebruikt. Met deze website kunnen jullie elkaar op de hoogte houden over bepaalde projecten of kunnen er gezamenlijke interesses gedeeld worden. Hebben jullie bijvoorbeeld een sales en marketingafdeling die graag kennis met elkaar delen en elkaar op de hoogte willen houden? Dan is dit een overzichtelijke, gemakkelijke en handige manier om dit te doen.

“Jullie eigen teamsite; klikken, toevoegen, slepen en klaar. Google Sites houdt het graag makkelijk en overzichtelijk.”

Geen gedoe, gelijk aan de slag

Men kan informatie opzoeken wanneer het hem of haar uitkomt. Je kun instellen dat ieder teamlid bewerkrechten heeft, waardoor iedereen een bijdrage kan leveren aan de website. Een groot pluspunt; je hebt geen programmeerkennis nodig. Iedereen kan heel gemakkelijk content toevoegen. Ook vanuit G Suite kan er gedeeld worden, zoals een Google Drive map, een Document of een gedeelde Agenda.

Toevoegen, slepen, vullen en klaar

Je werkt niet met codes of lastige templates. Je kiest een thema en gaat de website bewerken; toevoegen, slepen en vullen. Alle onderdelen worden op de beste plaats ingepast en je kunt alles gemakkelijk indelen zoals jullie dat willen.

De website bekijken via een smartphone, tablet of website; de templates zijn slim en schalen mee. De technieken achter zijn slim waardoor je niet opgehouden wordt. Ook het realtime samenwerken en bewerken zoals je gewend bent van Google is doorgevoerd in Google Sites.

Jullie eigen domeinnaam instellen

Wanneer je een Google Sites aanmaakt krijg je een standaard URL;  https://sites.google.com/site/julliewebsite/. Niet de meest makkelijke om te onthouden. Een eigen domeinnaam koppelen? Dat kan wanneer je een betaald G Suite account hebt. Meer weten over een eigen domeinnaam? Neem contact met ons op en dan vertellen we het je.

Met een Google Sites kun je ervoor kiezen of je wilt dat de site openbaar is of alleen door teamleden bezocht kan worden. Stel je de toegang niet aan, dan kunnen mensen van buitenaf ook de website bezoeken. Ook mensen zonder G Suite account.

Verbinden, creëren, opslaan.

Werken met de kracht en intelligentie van Google. Alles wat jij nodig hebt om te kunnen werken, compleet in één pakket in de cloud.

Presis - G Suite - Gmail
Presis - G Suite - Agenda
Presis - G Suite - hangouts chat
Presis - G Suite - Google Hangouts Meet
Presis G Suite Google Voice logo
Presis - G Suite - Drive
Presis - G Suite - Documenten
Presis - G Suite - Google Spreadsheets
Presis - G Suite - Google Presentaties
Presis - G Suite - Google formulieren
Presi - G Suite - Google Jamboard app logo
Presis - G Suite - Google Sites
Presis - G Suite - Google Keep
Presis - G Suite - Google Tasks
Presis - G Suite - Google Photos
Ontvang de beste updates & tips
We wijzen je op onze privacy verklaring