Eenvoudig en snel presentaties maken Eenvoudig samenwerken Keuze uit meer dan 100 Lettertypes Eenvoudig toevoegen van Video's en afbeeldingen Eenvoudig presentaties maken op je mobiel of tablet

Google Presentaties
Eenvoudig presentaties maken

Maak, bewerk en deel dynamische presentaties moeiteloos, waar je ook bent.

Start vandaag nog

Wat is Google Presentaties?

Presentaties van Google. Precies wat de naam zegt. Jullie kunnen jullie plannen in een overzichtelijke presentatie verwerken en er een passend thema aan toevoegen. Ook kan er gekozen worden uit honderden lettertypes en kunnen video’s, afbeeldingen en animaties toegevoegd worden.

Wederom zijn jullie platform onafhankelijk. Of jullie nu via de computer, tablet of smartphone werken: het werkt gewoon. Offline werken in Google Presentaties is mogelijk, net zoals bij Documenten en Spreadsheets.

Samenwerken

Collega’s of medestudenten kunnen de presentatie aanvullen terwijl jij hem geeft. Binnen no-time hebben jullie een nieuwe in elkaar gezet. De presentatie zou zelf gegeven kunnen worden vanaf te telefoon als jullie dat willen. In plaats van een laptop kan een telefoon op de beamer aangesloten worden en geven jullie de presentatie. Memory sticks zijn niet meer nodig.

Microsoft Powerpoint vergelijken met Google Presentaties

Zijn jullie Powerpoint gewend, dan komen jullie weinig verrassingen tegen. Sterker nog, jullie gaan gewoon op dezelfde snelheid verder. Een presentatie delen hoeft niet meer door het hele bestand op te sturen, maar net zoals bij o.a. Documenten kan dat via een link.

Het verschil tussen Microsoft Powerpoint en Google Presentaties is bijna verwaarloosbaar. Er moet goed gekeken worden welke applicatie welke is.

Microsoft Powerpoint

Google Presentaties

Verbinden, creëren, opslaan.

Werken met de kracht en intelligentie van Google. Alles wat jullie nodig hebben om te kunnen werken, compleet in één pakket in de cloud.