Tegelijkertijd samenwerken in hetzelfde document Google Docs is intelligent Geen revisies meer Automatische Saves

Google Docs
Efficiëntie, snelheid
en samenwerken

Samenwerken was nog nooit zo makkelijk

Start vandaag nog

Wat is Google Docs?

Google Documenten is de Google-variant van Word. Alleen zou Google Google niet zijn als de gehele applicatie draait om efficiëntie, snelheid en samenwerken.

Je kunt met meerdere mensen tegelijk, op hetzelfde moment in hetzelfde document werken, zonder dat het werken trager gaat of misloopt.

Van ieder document bestaat er dus maar 1 versie: de huidige versie. Geen revisies meer, dat is verleden tijd. Met het changelog is de bijdrage per gebruiker makkelijk in te zien.

Docs denkt met jou mee

Geen grote bijlagen meer heen en weer sturen, gewoon een link naar het document sturen.

Het maakt niet uit of de ander wel of geen Google-account heeft, met Documenten kunnen jullie samenwerken, altijd en overal. Geen afwijkende versies van hetzelfde document, maar één versie voor iedereen.

Wil je toch een Word-document naar iemand toesturen? Download het document als Word-bestand en deel het daarna met wie je wilt.

Word vergelijken met Documenten

Tussen Microsoft Word en Google Documenten zitten wel wat verschillen, maar het is geen wereld van verschil. Google Documenten heeft een modernere uitstraling, Google houdt haar producten altijd zo rustig mogelijk, zodat je niet afgeleid wordt door de vele mogelijkheden, maar gefocust kunt werken. En zeg nu zelf, hoeveel procent van de talloze opties in Word gebruik je nu echt?

Oordeel zelf maar:

Microsoft Word

Google Documenten

Opmaak mogelijkheden

Met de slimme bewerk- en opmaaktools maak je documenten levendiger en aantrekkelijker. Teksten kun je naar wens opmaken met de honderden lettertypen. En afbeeldingen en tekeningen zijn zo toegevoegd zodat het document een professionele uitstraling heeft.

Nooit meer op ‘opslaan’ klikken

Google snapt dat je gemaakte content niet kwijt wilt raken, daarom worden alle wijzigingen automatisch opgeslagen. Zo ben je nooit meer content kwijt.

Verbinden, creëren, opslaan.

Werken met de kracht en intelligentie van Google. Alles wat je nodig hebt om te kunnen werken, compleet in één pakket in de cloud.