Overal verbonden Doeltreffend werken Effectief brainstormen en vergaderen Tijdbesparend

Wat is Google Meet?

Haal het beste uit jullie tijd en samenwerking met video meetings

Meeting Room aanvragen
We helpen je altijd meteen
Je kunt ons altijd bellen en dus meteen weer aan het werk
Geen technisch gedoe
Wij werken op tijden dat het jou uitkomt

"Werkt jouw bedrijf nog niet optimaal en vertrouwd met Google Workspace?"

Google meet is een hardware kit en bestaat uit de volgende onderdelen: Een 12 megapixel smart camera, smart audio bar, een hub en afstandsbediening. Een must-have voor alle bedrijven.

Wij hebben niet alleen gekozen voor Google Meet omdat we partner zijn, we hebben ervoor gekozen omdat het een ontzettend fijn product is om mee te werken.

Het is snel, er is geen software-installatie vereist en we hebben geen haperingen meer. Je stuurt iemand een link en alles werkt perfect. We zijn er zo blij mee dat we dit gevoel willen delen met iedereen.

Wil je meer weten? Ik help je graag verder.

Werner van den Hoest | Google Workspace Specialist & Support

Til je vergaderingen naar een hoger niveau met de Google Meet Kit.

Heb jij last van wazig beeld, verstoringen tijdens vergaderingen of zelfs last van verbrekingen? Dan is Google Meet Kit wat voor jou.

De Google Meet Kit bevat alle onderdelen die je nodig hebt om perfecte meetings mee te houden. Zo omvat de kit een smart camera, smart audio bar en het Compute Google system, dat alles voor je automatiseert en op elkaar afstemt. Dat is fijn.

Duidelijk vergaderen

Google Meet past je netwerksnelheid aan om videogesprekken van hoge kwaliteit mogelijk te maken, waar je ook bent. Nieuwe verbeteringen op het gebied van AI zorgen ervoor dat je gesprekken duidelijk te volgen zijn, ook als de omgeving voor afleiding zorgt.

Overal en op elk apparaat vergaderen

Gasten kunnen deelnemen op hun computer via elke moderne webbrowser. Ze hoeven geen software te installeren. Op mobiele apparaten kunnen ze deelnemen, zelfs zonder dat ze de Google Meet-app geïnstalleerd hebben.

Veilig vergaderen

Meet gebruikt dezelfde beveiligingsmaatregelen als Google om je gegevens te beveiligen en je privacy te beschermen. Ook worden de videovergaderingen van Meet versleuteld tijdens de overdracht. Bovendien worden de uitgebreide beveiligingsmaatregelen voortdurend geüpdatet om je nog beter te beschermen.

Installatieservice van Presis

Een Meeting Room bespaart tijd en laat jullie efficiënter werken. Wij zorgen ervoor dat er een topkwaliteit Meeting Room bij jullie geïnstalleerd wordt, waar je geen omkijken meer naar hebt.

En, naast adviseren en inrichten van de Meeting Rooms op kantoor, laten wij ook zien hoe thuiswerkers hun werkplek het beste kunnen inrichten met hard- en software.

Inrichting en styling

Een steriele of volgepropte vergaderkamer vol met afgedankt meubilair… Dat draagt niet bij aan een fijne werkomgeving of een productieve video meetings.

Daarom werken wij samen met Go Office, zij richten jullie Meeting Room niet alleen efficiënt, maar ook stijlvol en aantrekkelijk in. Zij weten precies wat wel en niet werkt. En ze weten van aanpakken.

Installatie en bekabeling

Het installeren van de video hardware en van bijvoorbeeld een Google Jamboard is niet superingewikkeld. Maar het kost tijd en vergt wel wat handigheid. Zo is het onzichtbaar wegwerken van de kabels al gauw een uitdaging.

Onze partner komt jullie apparatuur netjes installeren en zorgt ervoor dat de kabels netjes weggewerkt worden. Zodat jij vanuit een professionele Meeting Room kunt vergaderen.

Vloeren en muren

Het design van een Meeting Room is best een uitdaging. Niet iedere vloer is geschikt voor een goede Meeting Room en er moet goed gelet worden op echo’s. Die zijn funest voor een goede video meeting, of ze nu van de vloer of van de wand afkomstig zijn.

Wij werken samen met partners die adviseren over een optimale akoestiek, en vloeren leggen en wanden en plafonds verzorgen die zorgen voor een professionele uitstraling en beleving van je Meeting Room.

Klaar voor de start?

Wij doen er alles aan om jou een brede glimlach
te bezorgen bij de oplevering van de nieuwe ruimte
die speciaal voor jullie is samengesteld

Bekijk ook onze pagina met Google Meet extra functies!

Presis - G Suite - Hangouts Meet hardware - Video meeting - set

Meer weten?

Wil je meer uit Google Workspace halen en ben je geïnteresseerd in een professionele Meeting Room? Wij zijn er voor je.

En een belofte van onze kant: met de Meet kit zal je leven een stukje gemakkelijker worden. Interesse? Stuur een bericht naar contact@presis.nl, dan nemen wij spoedig contact met je op.

Onze webshop

Uiteraard hebben we meer dan alleen Meet Kits en licenties!
Bekijk onze webshop om ons aanbod te bekijken.

Naar de webshop

Veelgestelde vragen

Over Google Meet

Wat zijn de voordelen van Google Meet?

 1. Met veel mensen tegelijkertijd videobellen.
 2. Eenvoudig in gebruik: inloggen en klaar.
 3. Op pc geen software nodig.
 4. App eenvoudig te installeren.
 5. Mogelijkheid om scherm te delen.
 6. Extra functies om overleg te modereren.

Wat kun je met Google Meet?

U kunt deelnemen aan een videovergadering vanuit onder andere Google Meet, Google Agenda en Gmail. U kunt ook inbellen bij een vergadering via een telefoon of vergaderruimte en u kunt Google Meet gebruiken zonder Google-account.

Hoe veilig is Google Meet?

Vergaderingen worden standaard beveiligd. Eigenaren kunnen bepalen wie kan deelnemen aan de vergadering en alleen mensen die zijn goedgekeurd door de eigenaar van de vergadering hebben toegang.

Hoe werkt een Google Meet uitnodiging?

Heel eenvoudig!

 1. Maak een afspraak in Agenda.
 2. Klik op Gasten toevoegen.
 3. Voer de namen of e-mailadressen in van de mensen die u wilt uitnodigen.
 4. Klik op Opslaan.
 5. Klik op Verzenden om gasten een melding te sturen.

Wat is het verschil tussen Google Meet en Microsoft Teams?

Hoewel Microsoft Teams je de mogelijkheid biedt om bestanden te delen en taken aan te maken, ontbreekt deze functionaliteit in Google Meet. In plaats daarvan kun je deze functies wel gebruiken in Hangouts Chat. Microsoft Teams is vooral gericht op de zakelijke markt. Daarentegen is Google Meet eenvoudiger in gebruik.

Wat heb ik nodig om gebruik te maken van Google Meet?

 • Een laptop, tablet, smartphone of gewone computer.
 • Voor bedrijven: De Google Meet Series, die hiervoor gemaakt zijn.
 • Een goede internetverbinding.
 • Goede oordopjes of een koptelefoon.
 • Een webcam.