Beter vergaderen Snel geïnstalleerd Soepel werken Zuiver beeld Effectief aan de slag

Google Meet Hardware kopen

Niet fysiek in dezelfde ruimte, maar wel dat gevoel

Naar de webshopVraag een demo aan >

Vergaderen op een hoger niveau

Zo geïnstalleerd, zo aan de slag

De soepele werking van Google Meet, gecombineerd met apparatuur speciaal voor in de vergaderruimte. Geen haperend en onzuiver beeld, geen storende achtergrondgeluiden en al helemaal geen lastige opstart. Gewoon effectief aan de slag gaan, zonder gedoe.

Perfect voor iedere ruimte

Slimme apparatuur die meedenkt

Maak kennis met de slimme camera’s die zich flexibel aanpassen. De camera schaalt feilloos bij, gebaseerd op het aantal mensen in de ruimte. Hiermee voorkom je dat er iemand buiten beeld valt.

Hardware die je niet teleurstelt

Slim, slimmer, slimst

De geavanceerde microfoon vermindert echo’s en dringt achtergrondgeluiden terug om een helder 360˚-geluid te creëren. De hardware stelt zelf problemen vast en updatet automatisch alle apparaten naar de nieuwste versie. Hierdoor wordt de beste kwaliteit video-meetings gegarandeerd.

Een van de directeuren had een probleem met de planning, waardoor hij niet bij een vergadering kon zijn. Dit hield velen op in hun werk. Maar dankzij de Meet kit kon hij er tóch bij zijn, en hadden we een succesvolle vergadering.

Bedrijven die Google Meet hardware
aangeschaft hebben via Presis

Goed doordacht en intelligent ontworpen

Google zou Google niet zijn als ze de hardware niet ook laagdrempelig in gebruik zouden maken. Starten van een video-meeting en uitnodigen van je teamleden met de Google Meet hardware, is dan ook heel gemakkelijk. Of de deelnemers aan de vergadering nu elders in het gebouw zijn, vanuit huis werken of in een ander land zitten.

Prijs Google Meet hardware

Een hardware kit is een goede aanvulling voor ieder soort vergaderruimte en makkelijk in gebruik. De onderhoudskosten zijn minimaal en de installatie is zo gebeurd. Er zijn meerdere soorten Google Meet hardware kits te koop. Voor iedere ruimte is er een bijpassende kit.

Bekijk de hardware die wij leveren en bepaal welke het beste bij jou past. Wil je graag hulp bij deze keuze? Daar zijn wij voor. Neem gerust contact met ons op!