Altijd bereikbaar Wij werken op jouw tijden Altijd snel geholpen Gewoon in menselijke taal Geen technisch gedoe

De voordelen van Presis als je partner

Je kunt ons altijd bellen, geen technisch gedoe.
Heb je een probleem, dan kun je meteen weer aan de slag.

Bekijk prijzen
We helpen je altijd meteen
Je kunt ons altijd bellen en dus meteen weer aan het werk
Geen technisch gedoe
Wij werken op tijden dat het jou uitkomt

Google Workspace-licenties via Presis

Het voordeel van Presis als Google-reseller is dat je altijd iemand achter de hand hebt op het moment dat je met technische vragen zit over je Google-applicaties of over bijvoorbeeld je domeinnaam.

Wij werken op jouw werktijden en zorgen ervoor dat alles altijd werkt. Heb je vragen? Dan zijn we er voor jou wanneer je ons nodig hebt.

Over de extra supportkosten kunnen we kort zijn: De Google Workspace-licentiekosten blijven hetzelfde.

Dat is wel zo fijn.

Voordeel 1

Opgeruimd staat netjes

Wij hebben al zo’n 15 jaar ervaring met het inrichten van Google Workspace in tal van uiteenlopende bedrijven, en wij durven dan ook te zeggen dat we een snelle workflow hebben. Die delen wij graag met jou.

We plannen met jou een meeting in waarbij we je wensen bespreken. Daarna zorgen we ervoor dat het Google Workspace-account opgeruimd en geautomatiseerd wordt waar nodig. Wij richten alles voor je in, en gaan pas weg als jij tevreden bent.

Wat wij voor jou doen

  • Organiseren van de e-mailstructuur
  • (Her)organiseren van de Google Drive-structuur
  • Opruimen van Google Drive
  • Inrichten van rechten voor je medewerkers
  • Slimme e-mailroutes automatiseren

Voordeel 2

Bespaar tijd

Waarom op ons moeten wachten voor zaken die je ook zelf kunt doen? Automatiseer taken, beheer je licenties moeiteloos in ons klantenportaal en bescherm jouw gegevens met veiligheidsmaatregelen zoals 2-Factor Authenticatie.

Als gespecialiseerde Google Cloud Partner zorgen wij voor een soepele workflow en optimale flexibiliteit.

Voordeel 3

Zelf alles regelen

Als enige Google Cloud Partner in Nederland hebben wij een klantenportaal gebouwd waarin je onder andere altijd zelf nieuwe licenties kunt toevoegen, hiervoor heb je ons niet nodig.

INLOGGEN KLANTENPORTAAL
Eenvoudig inloggen met je eigen Gmail
Wij zijn de enige Google Cloud Partner in Nederland met een klantenportaal
Drie klikken verwijderd van zelf je eigen licenties beveiligd en snel aanschaffen en beheren. Geen extra kosten of support voor nodig.

Voordeel 4

Wij geven praktische trainingen

Verbeter het gebruik van Google Workspace in je organisatie met onze introductiecursussen en advanced trainingen. Maak een vlotte overstap van Microsoft Office, optimaliseer applicaties zoals Gmail, Drive, Documenten, Spreadsheets en Presentaties zoals jij ze gebruikt, en verhoog de efficiëntie van het werk.

Onze training laat ook duidelijk de verschillen zien tussen het gebruik van Microsoft Office-applicaties en een Google Workspace-applicatie zodat de medewerkers zelf eenvoudig de voordelen kunnen zien en de overstap makkelijker wordt.

Voordeel 5

Altijd en overal support

Het voordeel van Presis als je Google-reseller is dat je altijd iemand achter de hand hebt op het moment dat je met technische vragen zit over je Google-applicaties of over bijvoorbeeld je domeinnaam.

Wij werken op jouw werktijden en zorgen ervoor dat alles altijd werkt. Heb je vragen? Dan zijn we er voor jou wanneer je ons nodig hebt. Wel zo fijn.

Reden 6

Wij snappen je

Als IT-bedrijf wilden we geen gedoe meer met onze IT

Daarom zijn we jaren geleden overgestapt van Microsoft Office naar Google Workspace, omdat het ons leven gemakkelijker maakte en ons in staat stelde om beter samen te werken met onze klanten.

We wilden efficiënt en effectief werken. En met traditionele IT-oplossingen zouden we achterblijven. Onze klanten willen ook vooruitgang boeken en werken graag samen met een Google Partner die hetzelfde proces heeft doorlopen.

We willen gewoon dat alles werkt. Dat wil jij toch ook?

Daarom zijn wij er voor jou.