Altijd bereikbaar Wij werken op jouw tijden Altijd snel geholpen Gewoon in menselijke taal Geen technisch gedoe

De voordelen van Presis als je partner

Je kan ons altijd bellen, geen technisch gedoe.
Je kan meteen weer aan de slag.

Bekijk prijzen
We helpen je altijd meteen
Je kunt ons altijd bellen en dus meteen weer aan het werk
Geen technisch gedoe
Wij werken op tijden dat het jou uitkomt

Google Workspace licenties via Presis

Het voordeel van Presis als je Google-reseller is dat je altijd iemand achter de hand hebt op het moment dat je met technische vragen zit over je Google Applicaties en domeinnaam (bijvoorbeeld).

Wij werken op jouw werktijden en zorgen ervoor dat alles altijd werkt. Heb je vragen? Dan zijn we er voor jou wanneer je ons nodig hebt. Wel zo fijn.

Over de kosten kunnen we kort zijn: De Google Workspace licentie kosten blijven hetzelfde.

Dat is wel zo fijn;

Voordeel 1

Opgeruimd staat netjes

Wij richten al zo’n 10 jaar Google Workspace in en durven dan ook te zeggen dat we een snelle workflow hebben. Dit delen wij graag met jou.

We plannen met jou een meeting in waarbij we je wensen bespreken. Daarna zorgen we ervoor dat het Google Workspace account opgeruimd en geautomatiseerd wordt waar nodig. Wij richten alles in tot je tevreden bent.

Wat wij voor jou doen

  • Inrichten Google Drive en e-mail structuur
  • Organiseren van de e-mail structuur
  • (Her)Organiseren van de Google Drive structuur
  • Opruimen van Google Drive
  • Inrichten van rechten voor je medewerkers
  • Slimme e-mail routes automatiseren

Voordeel 2

Automatiseren van taken

Automatiseer taken, beheer licenties moeiteloos met ons klantenportaal en bescherm gegevens met veiligheidsmaatregelen zoals 2-Factor Authentication.

Als gespecialiseerde Google Cloud Partner zorgen wij voor een soepele workflow en optimale flexibiliteit.

Voordeel 3

Zelf alles regelen

Om het nog gemakkelijker te maken hebben wij als enige Google Cloud Partner in Nederland een klantenportaal gebouwd zodat jullie altijd zelf en overal nieuwe licenties kunnen toevoegen, hier hebben jullie ons niet voor nodig.

INLOGGEN KLANTENPORTAAL
Eenvoudig inloggen met je eigen Gmail
Wij zijn de enige Google Cloud Partner in Nederland met een klantenportaal
Drie klikken verwijderd van zelf je eigen licenties beveiligd en snel aanschaffen en beheren. Geen extra kosten of support voor nodig.

Voordeel 4

Wij geven trainingen

Verbeter het gebruik van Google Workspace met onze introductie- en advanced trainingen. Maak een vlotte overgang van Microsoft Office, optimaliseer applicaties zoals Gmail, Drive, Documenten, Spreadsheets en Presentaties, en verhoog de efficiëntie van het werk.

Deze training laat ook duidelijk de verschillen zien tussen het gebruik van Microsoft Office applicaties een Google Workspace applicatie zodat de nieuwe medewerkers eenvoudig de brug kunnen maken.

Voordeel 5

Altijd en overal support

Het voordeel van Presis als je Google-reseller is dat je altijd iemand achter de hand hebt op het moment dat je met technische vragen zit over je Google Applicaties en domeinnaam (bijvoorbeeld).

Wij werken op jouw werktijden en zorgen ervoor dat alles altijd werkt. Heb je vragen? Dan zijn we er voor jou wanneer je ons nodig hebt. Wel zo fijn.

Reden 6

Wij snappen je

Als IT-bedrijf wilden we geen gedoe meer met onze IT.

Daarom zijn we jaren geleden overgestapt van Microsoft naar Google Workspace, omdat het ons leven gemakkelijker maakte en ons in staat stelde om beter samen te werken met onze klanten.

We wilden efficiënt en effectief werken. En met traditionele IT-oplossingen zouden we achterblijven. Onze klanten willen ook vooruitgang boeken en werken graag samen met een Google Partner die hetzelfde proces heeft doorlopen.

We willen gewoon dat alles werkt.

Daarom zijn wij er voor jou.