Google Workflow made easy

Jouw Google Workspace
Automatiseren

Direct starten

De ultieme AI voor Google Workspace

Wat is Zenphi?

Zenphi is jouw ultieme partner voor het stroomlijnen van bedrijfsprocessen. Het is een Codeloos, AI aangedreven platform voor het automatiseren van processen.

Met het gebruiksvriendelijke dashboard automatiseer je moeiteloos allerlei taken in Google Workspace-apps en apps van Derden. Je hebt geen diepgaande technische kennis nodig. Zenphi maakt bedrijfsautomatisering eenvoudig en efficiënt.
Optimaliseer je workflows vandaag nog en bespaar waardevolle tijd en middelen.

Play Video

Bekijk hier wat Zenphi is

Slim dashboard met eindeloze automatisering

Slim werken is nog nooit zo makkelijk geweest

Naast documentverwerking met Google Workspace kan je Zenphi eenvoudig integreren met Slack, HubSpot en Docusign. Hiermee wordt er een compleet pakket aangeboden voor het automatiseren van jouw workflow in alle delen van je bedrijf.  Hiermee staat alles in elkaar in verbinding.

Hoe werkt Zenphi?

Stap 1

Zenphi past zichzelf aan op basis van jouw workflow

Stel je voor dat je jouw documenten op de manier kunt vastleggen die het beste bij jouw workflow past. Of het nu gaat om facturen, rekeningen, kwitanties of andere belangrijke papieren, we begrijpen dat iedereen zijn eigen manier heeft om ze te ontvangen en te verwerken.

Misschien gebruik je een handig Google-formulier, een speciale e-mailinbox of zelfs een handige app van derden. Wat jouw voorkeur ook is, Zenphi past zich aan jouw bestaande processen aan, zodat alles vlot verloopt.

Stap 2

Met Zenphi automatiseer je terugkerende handelingen.

Wanneer je een document indient, zorgt Zenphi ervoor dat de benodigde informatie automatisch wordt geëxtraheerd en verwerkt. Maar dat is niet alles! De gegevens worden vervolgens naar de juiste workflow gestuurd.

Denk hierbij aan goedkeuring door een manager, verwerking door de crediteurenadministratie of verduidelijking door een andere collega als er iets ontbreekt of niet klopt. Zenphi regelt het allemaal, zodat jij je kunt concentreren op belangrijkere zaken.

Stap 3

De slimme oplossing voor uitzondering en fouten

Wat Zenphi echt onderscheidt van andere platformen, is de slimme logica die we inzetten om fouten en uitzonderingen in real-time te herkennen en aan te pakken. We begrijpen dat niet alles altijd perfect verloopt, maar daarom zijn we er om je te helpen.

We zorgen ervoor dat menselijke tussenkomst alleen nodig is als dat echt nodig is, waardoor je processen soepel blijven draaien. Zelfs wanneer andere systemen vastlopen, helpt Zenphi je om de volgende stap te zetten en ervoor te zorgen dat jouw bedrijfsactiviteiten zonder haperingen verlopen.

Wat gebruikers van Zenphi vinden

Kleine of grote bedrijven, Zenphi helpt bedrijven over de hele wereld hun doelen te behalen

Jack OGeweldig voor gebruik met Google Workspace

Ik zou dit product ten zeerste aanbevelen aan elk bedrijf dat efficiëntie problemen moet oplossen, vooral bedrijven die Google Workspace al gebruiken, omdat deze heel goed samenwerken. Dit is geweldige software en ze hebben een geweldige klantenservice!
Pluspunt: De mogelijkheid om taken toe te wijzen en e-mails te automatiseren is geweldig.
Minpunt: Het kan moeilijk zijn om de gebruikers dit zo goed mogelijk te laten gebruiken.

Geverifieerde reviewerHet is als magie!

We gebruiken Google Workspace en we hebben moeite gehad om een workflow automatiseringsproduct te vinden dat gespecialiseerd is in Workspace. Zenphi is fantastisch en voldoet aan alle eisen. Het heeft een irritante workflow veranderd naar een magische, eenvoudig te gebruiken workflow die iedereen in mijn team kan gebruiken.

Jeremy GStrak, eenvoudig, krachtig en leuk

Een geweldig product. Ik wou dat ik de middelen had om het volledig te gebruiken.
- Uitstekende visuele uitstraling
- Fijne documentbeheer (Google Docs)
- Onbeperkte toegangspunt van automatiseren en meten

Wil je meer over slim automatiseren weten?

Als Google Reseller ondersteunen we je met de koppeling van alle onderstaande applicaties
Vul je gegevens in, dan praten we bij over de nieuwe ontwikkelingen.

Zenphi inschrijving [ activecampaign]