Een vlotte start Gestructureerde inrichting Snelle implementatie in je bedrijf De beste support IT zonder gedoe

Onze werkwijze voor Google Workspace

Je kunt ons altijd bellen, geen technisch gedoe.
De voordelen van Presis als Google Cloud Partner.

Bekijk prijzen
Kees-Jan-Diepstraten
We helpen je altijd meteen
Je kunt ons altijd bellen en dus meteen weer aan het werk
Geen technisch gedoe
Wij werken op tijden dat het jou uitkomt

Miljoenen ondernemers kozen voor de oplossing van Google Workspace

Wij geloven erin dat het ‘gewoon moet werken’. Snel, simpel en slim. En dat willen wij ook voor onze klanten. Onze gehele werkwijze staat dan ook in dienst van het verbeteren van de wereld van onze klanten. En dat is een continu proces. Eigenlijk zijn we steeds weer op zoek naar die glimlach van onze klant. Dat is wat ons motiveert. Van start-ups tot grote bedrijven, wij helpen ze vooruit.

Wil je meer weten? Ik help je graag persoonlijk.

Kees-Jan Diepstraten | Founder van Presis

Stap 1: Vlotte start

Om effectief en efficiënter te werken, is meer nodig dan alleen technologie. Een soepele start en acceptatie. Dat is waar wij bij helpen en waar wij sterk in zijn.

Stap 2: Het inrichten

Hoeveel beter kunnen je werknemers hun werk doen met Google Workspace, en als zij precies weten hoe zij hun dagelijkse werkzaamheden sneller en efficiënter kunnen uitvoeren?

Stap 3: Afstemming en afronding

Wij richten alle applicaties van Google Workspace voor je in op de manier waarop jij graag werkt. Jouw gepersonaliseerde online werkplek. Ook daarna kun je op ons bouwen: je kunt ons altijd bellen voor support.

Een vlotte start

We geven jou een vlotte start zodat jij je zaak snel op orde hebt

Wij zorgen ervoor dat de nieuwe technologie daadwerkelijk effectief is, zodat werknemers zich comfortabel voelen in hun nieuwe omgeving en deze echt begrijpen en toepassen.

Wij zijn gedreven om organisaties te helpen om effectief en efficiënt gebruik te maken van Google Workspace. Wij stoppen niet voordat jij en je collega’s je comfortabel voelen met Google Workspace.

Onze werkwijze voor jou

  • Veel bedrijven hebben moeite met nieuwe technologieën omdat zij  steeds terugvallen in oude gewoontes. Wij snappen dit en helpen jou en je collega’s hier doorheen.
  • Wij installeren Google Workspace in je bedrijf, je hoeft hier zelf geen moeite voor te doen. En wij gaan pas als de implementatie succesvol is.
  • We bieden trainingen voor het efficiënt gebruik van Google Workspace en creëren nieuwe mogelijkheden voor je bedrijf.

Het inrichten van Google Workspace

Inrichten? Zo gepiept

Google Workspace in gebruik nemen is niet alleen een technisch verhaal. Het gaat (vooral) ook om de functionele inrichting. Hoe zorg je ervoor dat het bedrijfsproces zoveel mogelijk intact blijft, je dit toch kunt verbeteren én dat iedereen zich comfortabel voelt bij de overstap?

Hoe automatiseer je bepaalde processen? Hoe kan de communicatie binnen het bedrijf effectiever verlopen? Hoeveel efficiënter kunnen je werknemers hun werk doen als Google Workspace onderdeel wordt van een werkdag? Deze vragen lossen wij voor jou op.

Alles wordt afgestemd

Licenties, migraties, implementaties

Dit is waar wij de zwarte band in hebben. Wij stemmen precies met jou af wat er gaat gebeuren, wanneer dit gaat gebeuren en hoelang dit gaat duren. Wij richten alles van Google Workspace voor je in op de manier waarop jij graag werkt. Je mailbox en cloud bijvoorbeeld worden gemigreerd naar hoe jij graag wilt werken.

Jouw eigen gepersonaliseerde online werkplek.

Trainingen

En tot slot, geheel optioneel: de Google Workspace-training

Google Workspace is continu in ontwikkeling; er worden aan de lopende band nieuwe functionaliteiten gereleased om nog beter, slimmer en sneller te kunnen werken. Het mooie is dat je altijd automatisch met de nieuwste versie werkt, zonder dat je allerlei updates hoeft te installeren.

Maar dan moet je natuurlijk wel op de hoogte zijn van de nieuwe mogelijkheden en deze kunnen toepassen als ze voor jou interessant zijn.

Met onze Google Workspace-trainingen upgraden wij je kennis. We komen langs, delen onze kennis, geven tips en zorgen ervoor dat je optimaal gebruik maakt van alle slimme nieuwe opties in Gmail en Google Drive.

Een gepersonaliseerde training kost €380 voor een dagdeel, inclusief voorrijden. Heb je nog vragen over de trainingen? Bel, chat of mail ons.

Een team dat altijd voor je klaar staat

Altijd en overal support

Het voordeel van Presis als je Google-reseller is dat je altijd iemand achter de hand hebt op het moment dat je met technische vragen zit over je Google-applicaties of over bijvoorbeeld je domeinnaam.

Wij werken op jouw werktijden en zorgen ervoor dat alles altijd werkt. Heb je vragen? Dan zijn we er voor jou wanneer je ons nodig hebt. Wel zo fijn.

Laat je bedrijf groeien

Wat aandacht krijgt groeit

Wij schenken veel aandacht aan nieuwe gebruikers van Google Workspace, en aan met name hun motivatie om Google Workspace op een goede manier in te zetten. Dit is namelijk cruciaal voor het succes. Als je wilt, kunnen we jou volledig bij de implementatie van Google Workspace betrekken. En zoals eerder gezegd, verzorgen wij een gebruikerstraining, zodat de overstap naar Google Workspace zo soepel mogelijk verloopt.

Na het implementeren van de nieuwe software van Google Workspace, plannen wij een afspraak in, en lopen wij met je werknemers door alles heen, zodat zij goed worden voorbereid op de nieuwe manier van werken. Uiteraard besteden wij extra aandacht aan jouw manier van werken en aan de vele slimme en tijdbesparende mogelijkheden die Google Workspace biedt.