Alle licenties van Google Workspace zelf beheren

Omdat de verwachtingen van onze klanten verder reiken dat het normale.

Snel Google Workspace licenties aanschaffen

Het bedrijf groeit als kool en jullie willen nu extra Google Workspace licenties.

Vervelend als er dan gewacht moet worden op de Google Workspace reseller. Hoe handig zou het zijn als jullie dit zelf op elk moment zou kunnen doen? Precies daarom hebben wij als enige in Nederland voor onze klanten een uniek Google Workspace klantenportaal.

Op dit persoonlijke klantenportaal kunnen op ieder gewenst moment, zonder tussenkomst van een support medewerker van Presis, zelf Google Workspace licenties toegevoegd worden jullie Google Workspace domein. Deze zijn direct actief. Nooit meer wachten met het aanschaffen van licenties, maar direct aan de slag.

Stap 1. Aanmelden

Aanmelden met het Google Account van de organisatie wat de licenties mag aanschaffen.

Stap 2. De goedkeuring

Eenmalige goedkeuring van dit Google account door een medewerker van Presis.

Stap 3. Aanschaffen

Vanaf nu is het account in staat extra licenties aan jullie Google Workspace domein toe te voegen.

“Wij groeien hard en hebben regelmatig nieuwe licenties nodig. Fijn dat ik dat ik die zelf op ieder gewenst moment kan toevoegen.”

JARELL HABETS, FOUNDER, SHYPPLE

Altijd werken met de nieuwste versie

Google zorgt ervoor dat jullie werken met IT van deze tijd; snel, online en betaalbaar. Google Workspace ontwikkelt continu, waardoor er altijd met de nieuwste versie gewerkt wordt en niemand hoeft te wachten tot er eindelijk iets nieuws gereleased wordt. Hierdoor ervaren jullie het gemak van een fijne IT omgeving die tijd bespaart.