Gemakkelijk en snel Google Workspace applicatie Betrouwbaar werken Betrokken werken Meer bereiken

Wat is Gmail?

Een slimme mailbox met een eigen professionele @domeinnaam.nl

Bekijk prijzen

Wat is Gmail?

Gmail is een krachtige en gebruiksvriendelijke e-mailservice van Google, voor efficiënte communicatie en organisatie.

Gemakkelijk en snel zoeken in een mailbox naar de informatie die jullie nodig hebben. Een mail met bijlage? Geen probleem, de bijlage hoef niet eerst gedownload te worden voordat ze kunnen worden bekeken, maar ze zijn direct te bekijken zonder dat jullie hiervoor Gmail, onderdeel van Google Workspace, hoeven te verlaten.

Deze bestanden kunnen rechtstreeks opgeslagen worden in jullie Google Drive, veilig in de map waar jullie ze willen bewaren.

Bekijken

De snelheid erin houden

Direct vanuit het overzicht kunnen e-mails verwerkt worden, een beoordeling voor achterlaten, reageren op uitnodigingen en nog veel meer. En dit zonder dat de e-mail geopend hoeft te worden.

Voor de creatieve kijkers onder ons kunnen thema’s toegevoegd worden aan de mailbox. Een strak wit design is standaard, maar een warmere afbeelding als achtergrond kan dus ook. Het aantal thema’s is flink gestegen en er kunnen ook aangepaste thema’s gemaakt worden van eigen afbeeldingen

Google Hangouts Chat

Snel een chat sturen naar een collega of partner? Google Chat is er zo bij gepakt. Ook Agenda is snel geopend zodat jullie verder kunnen met het inplannen van afspraken en taken. Geen oponthoud meer van een langzaam ladende mailbox met bijbehorende programma’s, maar direct van start.

Alle Google Apps

Mobiele apps

Een zakelijke e-mailadres van Gmail komt met 30 Gb aan opslagruimte per gebruiker. Jullie kunnen overal jullie e-mail bekijken dankzij de mobiele apps voor iOS en Android. Jullie bepalen op welk apparaat er gewerkt wordt, kies wat het prettigst werkt voor jullie zelf. Offline werken is ook geen probleem met Gmail.

Verbinden, creëren, opslaan.

Werken met de kracht en intelligentie van Google. Alles wat jullie nodig hebben om te kunnen werken, compleet in één pakket in de cloud.