Krachtige video meetings Communicatie op zijn best Makkelijk contact leggen

Google Meet
Soepel en veilig video vergaderen

Ervaar naadloze en veilige videovergaderingen met Google Meet.
De ideale oplossing voor efficiënte samenwerking, waar je ook bent

Start vandaag nog

Wat is Google Meet?

Google Meet is een veelzijdige videoconferentie-oplossing die is ontworpen voor naadloze en effectieve communicatie, of je nu op kantoor, thuis of onderweg bent. Met Google Meet kunnen gebruikers eenvoudig videovergaderingen houden met collega’s, klanten of vrienden, ongeacht hun locatie of het gebruikte apparaat.

Zonder reistijd elkaar wel zien

Met het handige Google Meet is er overal contact met het hele team en met klanten via krachtige video meetings. Probleemloos kan er contact gelegd worden met elkaar en blijft de communicatie op zijn best.

Of een collega nu thuis werkt of de klant in een ander land zit; jullie contact blijft optimaal en het werk kan altijd door gaan.

Makkelijk te starten

Een video meeting is zo gestart waardoor het contact met collega’s, partners, zakenrelaties en klanten makkelijk gelegd wordt. Zeker in deze tijden door het coronavirus is dit een krachtig alternatief om toch goed contact met elkaar te hebben.

Hulp van een expert nodig?

Wil je je bedrijf een vliegende start geven met Google Meet? Roep dan de hulp in van een betrouwbare expert van Presis. Presis is Google Cloud Partner en onze experts kunnen je overal mee te helpen, van het trainen van jullie team tot het adviseren van de juiste Google Meet videomeeting-hardware. Ook helpen we je bij het optimaal inrichten van moderne vergaderruimtes.

Neem contact op: 010 – 59 28 136

Slimme integraties

Google Meet is geïntegreerd met Google Workspace. Bestanden delen vanuit Google Drive, zoals documenten, spreadsheets of presentaties is zo gedaan. In Agenda kan een afspraak gemaakt worden, mensen kunnen hiervoor uitgenodigd worden en een automatische Meet-link gegenereerd worden. Met een simpele klik kunnen de deelnemers meedoen aan de meeting die in de Agenda te zien is.

Via de mobiel meedoen aan een meeting is met de mobiele apps ook geen probleem.

Hoe werkt Google Meet?

Stap voor stap zien hoe je een Google Meet kunt starten? We laten het aan je zien!

Videomeetings met een team? Een tip van ons: zet allemaal de microfoon uit wanneer jullie de vergadering ingaan, en zet hem alleen aan als het jouw beurt is om te spreken. Zo blijven meetings helder en storen jullie elkaar niet.

Op zoek naar webcams en microfoons voor betrouwbare videoconferenties?

De hoogste kwaliteit videomeetings houd je met hardware die speciaal ontworpen is voor vergaderruimtes: de Google Meet hardware. Geschikt voor grote en kleine ruimtes: de slimme camera schaalt automatisch bij, zodat er nooit iemand buiten beeld valt. De microfoon en speakerboxen onderdrukken echo’s en achtergrondgeluiden, waardoor er altijd een loepzuiver geluid is.

Naar de webshop

Start met Google Meet

Gebruik de juiste tools en training om te starten met videovergaderen.