Voor tips en informatie over thuiswerken, klik hier.

Google Spreadsheets. Nooit meer: ‘is al in gebruik’.

wij zijn nu bereikbaar

Krachtige sheets met Google Spreadsheets

Google Spreadsheets is de Excel variant van Google. Het heeft alle bekende functies en meer. Je kunt met één klik op de knop allerlei databases koppelen en daarmee direct informatie van het internet opvragen. En je kunt met collega’s en klanten in hetzelfde bestand werken, tegelijkertijd. Met Google Spreadsheet maak je dus echt krachtige sheets.

“In Spreadsheets maak ik ontzettend heldere sheets waar ik ook echt wat mee kan. Met meerdere collega’s in één sheet werken? Dat gaat probleemloos.”

Automatisch opslaan

Terwijl je aan het werk bent in Google Spreadsheets worden wijzigingen automatisch opgeslagen. Valt de verbinding plots weg, sluit je per ongeluk het verkeerde venster, is je accu leeg of een ander ongunstig scenario? Je wijzigingen zijn veilig. Er wordt een revisiegeschiedenis bijgehouden die je er altijd bij kunt pakken. In deze geschiedenis zie je welke wijzingen er door wie zijn gemaakt, netjes gesorteerd op datum.

Presis - G Suite - Google Spreadsheets mobiel en laptop

Grafieken en diagrammen

Heb je de voorkeur voor overzichtelijke, kleurrijke diagrammen? Dan zit je bij Google Spreadsheets goed. Dankzij de ingebouwde formules, draaitabellen en opmaak opties bespaar je jezelf een hoop tijd. Hierdoor gaat het werken je een stuk eenvoudiger af en verwerk je gegevens zodat je er echt iets aan hebt.

Openen en bewerken met op de telefoon, tablet of computer

Je kunt Spreadsheets op ieder apparaat openen. Geen internet? Offline werken is ook geen probleem. Je hebt letterlijk altijd en overal toegang tot jouw sheets en gegevens. Hetzelfde geldt o.a. voor Google Documenten, ook daarmee zijn de mogelijkheden groot.

Verbinden, creëren, opslaan.

Werken met de kracht en intelligentie van Google. Alles wat jij nodig hebt om te kunnen werken, compleet in één pakket in de cloud.

Presis - G Suite - Gmail
Presis - G Suite - Agenda
Presis - G Suite - hangouts chat
Presis - G Suite - Google Hangouts Meet
Presis G Suite Google Voice logo
Presis - G Suite - Drive
Presis - G Suite - Documenten
Presis - G Suite - Google Spreadsheets
Presis - G Suite - Google Presentaties
Presis - G Suite - Google formulieren
Presi - G Suite - Google Jamboard app logo
Presis - G Suite - Google Sites
Presis - G Suite - Google Keep
Presis - G Suite - Google Tasks
Presis - G Suite - Google Photos
Ontvang de beste updates & tips
We wijzen je op onze privacy verklaring