Voor tips en informatie over thuiswerken, klik hier.

Gmail. Maar dan met je eigen @domeinnaam.nl.

Doen we graag, vraag maar raak.

De bekende krachtige omgeving van Gmail, maar dan zakelijk.

Gemakkelijk en snel zoeken in je mailbox naar de informatie die jij nodig hebt. Een mail met bijlage? Geen probleem, de bijlage hoef je niet eerst te downloaden voordat je ze kunt bekijken, maar je kunt ze direct bekijken zonder dat je hiervoor Gmail hoef te verlaten. En wil je deze bestanden opslaan, dan kun je ze rechtstreeks opslaan op jouw Google Drive, veilig in de map waar jij ze wilt bewaren.

Laten we de snelheid erin houden

Direct vanuit het overzicht je e-mails direct verwerken, een beoordeling voor achterlaten, reageren op uitnodigingen en nog veel meer. En dit zonder dat je de e-mail hoeft te openen. Wil je het graag een beetje gezellig maken; voeg dan een thema toe aan jouw mailbox. Het aantal thema’s is flink gestegen en je kunt ook een aangepast thema maken van jouw eigen afbeeldingen.

Google Hangouts

Snel een chat sturen naar een collega of partner? Je hebt Google Hangouts zo bij de hand. Ook je Agenda heb je snel voor je zodat je verder kunt met het inplannen van je afspraken en taken. Geen oponthoud meer van een langzaam ladende mailbox met bijbehorende programma’s, je kunt direct van start.

Mobiele apps

Jouw zakelijke e-mailadres van Gmail komt met 30 Gb aan opslagruimte per gebruiker. Je kunt overal jouw e-mail bekijken, dankzij de mobiele apps voor iOS en Android heb je deze altijd bij de hand. Jij bepaalt op welk apparaat je wilt werken, kies waar jij je het prettigst bij voelt. Offline werken is ook geen probleem met Gmail.

Presis - G Suite - Gmail Android app

Presis - G Suite - Gmail iOS app

 

Verbinden, creëren, opslaan.

Werken met de kracht en intelligentie van Google. Alles wat jij nodig hebt om te kunnen werken, compleet in één pakket in de cloud.

Presis - G Suite - Gmail
Presis - G Suite - Agenda
Presis - G Suite - hangouts chat
Presis - G Suite - Google Hangouts Meet
Presis G Suite Google Voice logo
Presis - G Suite - Drive
Presis - G Suite - Documenten
Presis - G Suite - Google Spreadsheets
Presis - G Suite - Google Presentaties
Presis - G Suite - Google formulieren
Presi - G Suite - Google Jamboard app logo
Presis - G Suite - Google Sites
Presis - G Suite - Google Keep
Presis - G Suite - Google Tasks
Presis - G Suite - Google Photos

 

Ontvang de beste updates & tips
We wijzen je op onze privacy verklaring