Voor tips en informatie over thuiswerken, klik hier.

Google Presentaties. Eenvoudig. Zodat jij kan stralen.

wij zijn nu bereikbaar

Google Presentaties, met kracht presenteren

Presentaties van Google. Precies wat de naam zegt. Je kunt jouw plannen in een overzichtelijke presentatie verwerken en er een passend thema aan toevoegen. Ook kun je kiezen uit honderden lettertypes, video’s, afbeeldingen en animaties toevoegen. En wederom ben je weer platform onafhankelijk. Of je nu via de computer, tablet of smartphone werkt: het werkt gewoon. Ook offline werken in Google Presentaties is mogelijk, net zoals bij Documenten en Spreadsheets.

Samenwerken

Je collega’s kunnen je presentatie verbeteren terwijl jij hem geeft. Binnen no-time heb je een nieuwe in elkaar gezet en je kunt hem vanaf je telefoon geven als je zou willen. Je leest het goed. In plaats van je laptop kun je ook je telefoon op de beamer aansluiten en je presentatie geven. Je memory sticks kun je dan voor andere doeleinden gebruiken. Die heb je niet meer nodig.

 

Ben je Powerpoint gewend, dan zul je weinig verrassingen tegenkomen. Sterker nog, je gaat gewoon op dezelfde snelheid verder. En doordat je kunt delen hoef je niet meer de hele presentatie op te sturen. Maar je deelt deze gewoon via een link, bijvoorbeeld in Hangouts Chat. Het gaat niet gemakkelijker worden dan dit.

Verbinden, creëren, opslaan.

Werken met de kracht en intelligentie van Google. Alles wat jij nodig hebt om te kunnen werken, compleet in één pakket in de cloud.

Presis - G Suite - Gmail
Presis - G Suite - Agenda
Presis - G Suite - hangouts chat
Presis - G Suite - Google Hangouts Meet
Presis G Suite Google Voice logo
Presis - G Suite - Drive
Presis - G Suite - Documenten
Presis - G Suite - Google Spreadsheets
Presis - G Suite - Google Presentaties
Presis - G Suite - Google formulieren
Presi - G Suite - Google Jamboard app logo
Presis - G Suite - Google Sites
Presis - G Suite - Google Keep
Presis - G Suite - Google Tasks
Presis - G Suite - Google Photos
Ontvang de beste updates & tips
We wijzen je op onze privacy verklaring