Hangouts Meet. Video meetings waar je blij van wordt.

Geen reistijd- en kosten. Wel elkaar zien.

Met het handige Hangouts Meet heb je over contact met heel het team. Zonder gedoe ben je in contact met elkaar, of je collega nu op een andere verdieping zit, thuis werkt of lekker met de benen omhoog op het strand hangt.

Presis - G Suite - Google Hangouts Meet - video meeting

Gemakkelijk vergaderen met elkaar

Deelnemen aan een meeting is voortaan geen gedoe meer. Met Hangouts Meet is het heel simpel gehouden voor je. Je hoeft enkel een meeting in te plannen in Google Agenda hierbij wordt automatisch een Hangouts Meet link toegevoegd om de meeting bij te wonen. Met meerdere mensen tegelijk vergaderen? Zoals je al gewend bent van Google is dat geen probleem. De fijne, snelle en slimme interface en deelnemersbeheer maakt het makkelijk in gebruik.

Alles werkt feilloos samen

Hangouts Meet heeft een intergratie met G Suite. Bestanden delen vanuit Google Drive, zoals Documenten, Spreadsheets of Presentaties is zo gedaan. De meeting bijwonen via de mobiel? Met de mobiele iOS en Android apps van Meet kun je in je Agenda zien welke meetings je die dag hebt en met één simpele klik de meeting bijwonen.

Hangouts Meet hardware

Wil je de video meetings nog een niveau hoger tillen? Dat doe je met de Hangouts Meet hardware. Speciaal ontworpen, professionele en super snelle hardware speciaal voor in de vergaderruimte. Geschikt voor grote en kleine ruimtes, de slimme camera schaalt automatisch bij waardoor er nooit iemand buiten beeld valt. De Google microfoon-speaker box dringt echo’s en achtergrond geluiden terug, waardoor er altijd een loepzuiver geluid is.

Meer weten over de Hangouts Meet hardware? Hier leggen we je alles uit;

Meer weten over de Meet hardware

Verbinden, creëren, opslaan.

Werken met de kracht en intelligentie van Google. Alles wat jij nodig hebt om te kunnen werken, compleet in één pakket in de cloud.

Presis - G Suite - Gmail
Presis - G Suite - Drive
Presis - G Suite - Agenda
Presis - G Suite - hangouts chat
Presis - G Suite - hangouts
Presis - G Suite - Google Hangouts Meet
Presis - G Suite - Documenten
Presis - G Suite - Google Spreadsheets
Presis - G Suite - Google Presentaties
Presis - G Suite - Google formulieren
Presis - G Suite - Gogole Plus
Presis - G Suite - Google Sites

Ontvang de beste updates & tips

G Suite update