Hangouts Meet. Video meetings waar je blij van wordt.

Doen we graag, vraag maar raak.

Geen reistijd- en kosten, maar elkaar wel zien

Met het handige Hangouts Meet heb je overal contact met het hele team. Zonder gedoe ben je in contact met elkaar, of je collega nu op een andere verdieping zit, thuis werkt of met de benen omhoog op het strand zit.

Presis - G Suite - Google Hangouts Meet - video meeting

Gemakkelijk vergaderen met elkaar

Deelnemen aan een meeting is voortaan geen gedoe meer. Met Hangouts Meet is het heel simpel gehouden voor je. Je hoeft enkel een meeting in te plannen in Google Agenda hierbij wordt automatisch een Meet link toegevoegd om de meeting bij te wonen. Met meerdere mensen tegelijk vergaderen? Zoals je al gewend bent van Google is dat geen probleem. De fijne, snelle en slimme interface en deelnemersbeheer maakt het makkelijk in gebruik.

Alles werkt feilloos samen

Meet heeft een intergratie met G Suite. Bestanden delen vanuit Google Drive, zoals Documenten, Spreadsheets of Presentaties is zo gedaan. De meeting bijwonen via de mobiel? Met de mobiele iOS en Android apps van Meet kun je in je Agenda zien welke meetings je die dag hebt en met één simpele klik de meeting bijwonen.

Hangouts Meet hardware

Wil je de video meetings nog een niveau hoger tillen? Dat doe je met de Hangouts Meet hardware. Speciaal ontworpen, professionele en super snelle hardware speciaal voor in de vergaderruimte. Geschikt voor grote en kleine ruimtes, de slimme camera schaalt automatisch bij waardoor er nooit iemand buiten beeld valt. De Google microfoon-speaker box dringt echo’s en achtergrond geluiden terug, waardoor er altijd een loepzuiver geluid is.

Meer weten over de Hangouts Meet hardware? Hier leggen we je alles uit;

Meer weten over de Meet hardware

Verbinden, creëren, opslaan.

Werken met de kracht en intelligentie van Google. Alles wat jij nodig hebt om te kunnen werken, compleet in één pakket in de cloud.

Presis - G Suite - Gmail
Presis - G Suite - Agenda
Presis - G Suite - hangouts chat
Presis - G Suite - Google Hangouts Meet
Presis G Suite Google Voice logo
Presis - G Suite - Drive
Presis - G Suite - Documenten
Presis - G Suite - Google Spreadsheets
Presis - G Suite - Google Presentaties
Presis - G Suite - Google formulieren
Presi - G Suite - Google Jamboard app logo
Presis - G Suite - Google Sites
Presis - G Suite - Google Keep
Presis - G Suite - Google Tasks
Presis - G Suite - Google Photos
Ontvang de beste updates & tips
We wijzen je op onze privacy verklaring