Hangouts. Omdat chatten het nieuwe mailen is.

Mailen is stap één. Chatten is stap twee.

Dankzij Google Hangouts communiceer jij voortaan veel sneller, makkelijker en laagdrempeliger met collega’s, partners en klanten. Maakt je klant gebruik van Hangouts? Bouw een hechtere relatie op door te chatten. Hangouts is ook geïntegreerd met je Google Agenda waardoor je gemakkelijk aan een vergadering kan deelnemen.

De communicatie hoeft niet langer via de standaard e-mail te gaan, met de chat van Google kun je schrijven, spreken of videobellen met elkaar. Chatten is het nieuwe mailen. Maak chatgroepen met afdelingen, teams of vrienden zodat iedereen op de hoogte gehouden wordt en de communicatie over bepaalde zaken per groep besproken kunnen worden met de juiste mensen.

“Chatten is het nieuwe mailen. Houd het contact sneller, makkelijker en laagdrempeliger met Google Hangouts.”

Google Hangouts is geïntegreerd en snel. Razendsnel.

Het maakt dus niet uit op welk apparaat je werkt, de synchronisatie tussen verschillende apparaten gaat razendsnel, waardoor je altijd in gesprek blijft. Ben je onderweg en woon je een videovergadering bij vanaf je smartphone en kom je aan op kantoor, dan schakel je moeiteloos over naar Hangouts op je laptop.

Je collega’s zijn altijd in de buurt, een vergadering kan nu ook vanuit huis gehouden worden. Blijf niet hangen in de ellenlange e-mailconversaties, maar schakel over naar de nieuwe, snelle manier van communicatie.

G Suite Presis Google Hangouts Mockup

Verbinden, creëren, opslaan.

Werken met de kracht en intelligentie van Google. Alles wat jij nodig hebt om te kunnen werken, compleet in één pakket in de cloud.

Presis - G Suite - Gmail
Presis - G Suite - Drive
Presis - G Suite - Agenda
Presis - G Suite - hangouts chat
Presis - G Suite - hangouts
Presis - G Suite - Google Hangouts Meet
Presis - G Suite - Documenten
Presis - G Suite - Google Spreadsheets
Presis - G Suite - Google Presentaties
Presis - G Suite - Google formulieren
Presis - G Suite - Gogole Plus
Presis - G Suite - Google Sites

Ontvang de beste updates & tips

G Suite update