Skip to main content

Waarom kiezen voor een gecertificeerde Google Apps Reseller

De overstap naar Google Apps bestaat uit twee belangrijke onderdelen. Als eerste het technisch deel. Dat je account bij Google correct aangemaakt wordt en de gebruikers worden aangemaakt. Om daarna de migratie van je data uit te voeren. Als het technische deel gedaan is, dan werkt alles.

Maar zijn de mensen er ook klaar voor? Het tweede deel van de migratie is namelijk dat de medewerkers zich comfortabel voelen in het gebruik van Google Apps. En daar zit het geheim van een succesvolle overstap. Het begeleiden van de mensen zodat deze met een zo klein mogelijke onderbreking gelijk aan de slag kunnen met Google Apps. Want je hebt dingen te doen en ICT moet je leven gemakkelijker maken, niet moeilijker.

Officieel Google Apps Gecertificeerd

Een ‘Google Apps Certified Deployment Specialist’ (ze konden de naam niet korter maken waarschijnlijk) heeft een officieel examen hiervoor moeten doen en die is best pittig weten we uit ervaring. Dan is het ook nog zo dat iedere 18 maanden je certificaat verloopt dus bijblijven is een must. Het examen omvat niet alleen technische onderwerpen maar ook de Project Management voor grote migraties.

Beleid van Google

Het beleid van Google is dat migraties tot 2.500 medewerkers uitgevoerd wordt door de resellers. Deze hebben een persoonlijke band met de klant en blijken beter in staat te zijn om de support uit te voeren en een goed gevoel met de bedrijfscultuur te hebben.

Ervaring

Hoe vaker je iets doet, hoe meer handigheid je erin krijgt. Wij van Presis hebben tot op heden ruim 400 organisaties omgezet naar Google Apps en daar hebben we best handigheid in gekregen. Het voordeel is dat wij alle addertjes onder het gras inmiddels ontdekt hebben en daar profiteren onze klanten dan weer van.

Zwarte band Google Apps door duidelijke keuze

Wij hebben een zwarte band in Google Apps. En dat hebben we te danken omdat we Google Apps ademen. Dat is wat we doen. Door deze focus op Google Apps alleen hebben we ons ontwikkeld tot superspecialisten die Google Apps van voor naar achter en terug kennen. En onze klanten vinden het erg prettig om ons achter de hand te hebben in plaats van een bedrijf die het ‘erbij doet’.

Leuk en vriendelijk

En niet in de laatste plaats, het is onze missie om klanten tevreden te maken. En dat doen we door niet alleen heel erg goed technisch in ons vak te zijn, maar vooral omdat we mensen op hun gemak laten voelen. En dat laatste, menselijke, aspect is een goede reden om een gecertificeerde reseller te kiezen met een zwarte band in Google Apps.

Overstappen naar Google Apps? Wij zijn op een missie: Tevreden klanten.

Laat een reactie achter