Skip to main content

Deze maand heeft Google een super update voor de Google Jamboard gebruikers. Een Jam maken, bewerken en delen kan nu op het Jamboard, smartphone, tablet én in jouw internet browser. Ideaal!

Jams maken en bewerken in jouw internet browser

Een Jam bekijken kon wel al op ieder apparaat, maar het maken en bewerken was iets beperkter, namelijk alleen voor touch devices. Met deze nieuwe update kun je gemakkelijk deelnemen aan een Jam, waar je dan ook bent. Ben je voor werk op reis en heb je geen tablet bij de hand? Dan klap je jouw laptop open en doe je gewoon zo mee aan de Jamsessie met jouw team.

Deel en beveilig jouw werk, met de ‘alleen bekijken’ modus

Soms deel je een Jam omdat je erin wilt samenwerken. En soms deel je een Jam omdat deze zo compleet en perfect is, niet zodat anderen er ook in kunnen bewerken. Bijvoorbeeld een uitgewerkt concept, een vormgegeven schets of een moodboard waar anderen mee aan de slag kunnen. In die gevallen deel je de Jam in ‘alleen bekijken’ modus’ en kies je zelf wie wel en niet mag bewerken.

 

Deze feature werkt hetzelfde zoals in de andere producten van G Suite, zoals in Documenten, Spreadsheets en Presentaties. Jij kunt kiezen wie jouw Jam mag bewerken en wie deze alleen mag bekijken.

Meer weten over het Google Jamboard?

Wil je meer weten over dat slimme en krachtige Google Jamboard? Dan geven we je uiteraard graag meer informatie. Liever persoonlijk contact? Stuur ons een berichtje en dan beantwoorden we al jouw vragen. Al overtuigd en wil je het bord aanschaffen? Oók dat kan!

Laat een reactie achter