Google Jamboard

Jouw whiteboard. Maar dan beter. En leuker.
Bel 010 - 59 28 136
wij zijn nu bereikbaar

Jamboard; creatief, effectief en leuk!

Jamboard prikkelt de creativiteit van jouw team doordat ideeën uitwerken niet alleen snel gaat, maar het stiekem ook heel leuk is om te doen. Ideeën uitwerken zoals je dit op een whiteboard zou doen, maar dan met het gemak van een interactief en digitaal bord. En dat terwijl je samenwerkt met jouw team. Waar zij dan ook zijn. In dezelfde ruimte, thuis of op een heel ander deel van de wereld.

Geef creativiteit de vrije hand

Jamboard werkt heel intuïtief, waardoor de ideeën eruit stromen en de creativiteit een leuke boost krijgt. Afbeeldingen en notities voeg je gemakkelijk toe om jouw schets beter vorm te geven. Content nodig van een Document of Spreadsheet? Ook dit heb je zo toegevoegd in Jamboard.

Samenwerken in de cloud

De schetsen die je maakt worden automatisch opgeslagen in Google Drive, waardoor je nooit je werk kwijt zult zijn. Later verder werken? Een kwestie van het bestand openen en je kunt zo verder. Samenwerken met collega’s die niet in dezelfde ruimte zitten, maar bijvoorbeeld thuis? Ook dan kan. Met een support voor 16 touchpoints tegelijkertijd kan een heel team dezelfde Jam openen, met o.a. de mobiele apps. Handig he, zo’n interactief bord?

Met het gemak, design en de doordachtheid van Google

Zoals we van Google gewend zijn, hebben zij over alles nagedacht. Niet alleen het intuïtieve gebruik, maar ook over het design en de specificaties zijn goed nagedacht. Het Jamboard kan opgehangen worden in een ruimte of op een rol-standaard geplaatst worden zodat je het bord gemakkelijk kunt verplaatsen. En met de enkele stekker plug je het bord gemakkelijk in, er zijn geen batterijen waar je je zorgen over hoeft te maken.

Specificaties

 • 55-inch scherm
 • 4K Ultra High Definition scherm
 • Android 5.0 besturingssysteem
 • G Suite intergratie en tools

 • Ingebouwde kantelsteun
 • Ingebouwde groothoekcamera
 • Ingebouwde microfoons
 • Enkele stekker setup

 • Handschrift en vorm herkenning
 • Pennen en een wisser
 • Intergratie met Hangouts Meet
 • Mobiele apps voor iOS en Android 

Presis - G Suite - Jamboard - mobiele apps   Mobiele apps

Start jouw team vanaf het kantoor een Jam maar werk je bijvoorbeeld vanuit huis? Of zit je wel in dezelfde ruimte maar wil je via je graag via jouw mobiel of tablet de Jam openen? Uiteraard heeft Google ook daar aan gedacht, met de handige apps voor iOS en Android.

Presis - G Suite - Jamboard - de kosten   Kosten

Jamboard komt in drie kleuren: Carmine Red, Graphite Grey en Cobalt Blue. Voor €4.699,- krijg je: een Jamboard display, twee pennen, een wisser en een muurbevestiging. De rol-standaard komt in bijpassende kleur voor €1.199,-. De jaarlijkse licentiekosten zijn €549,-.

Presis - G Suite - Jamboard - Vragen   Vragen

Heb je vragen over het Jamboard of wil je er graag een bestellen? Aarzel dan niet en stel ons jouw vragen. Als Google Cloud Partner kunnen wij jouw vragen beantwoorden en je helpen met de aanschaf van een Jamboard. Wij zijn er om jou te helpen!

“Goed verhaal, ik zou het graag eens persoonlijk willen ontdekken”

 

Aanvraag Google Jamboard Demo

 

Ontvang de beste updates & tips

G Suite update