Google Jamboard

Een slim en krachtig smartboard zoals alleen Google die kan maken.
Doen we graag, vraag maar raak.

Google Jamboard; een whiteboard van de volgende generatie

Tekenen, schrijven, kladderen, bestanden en afbeeldingen toevoegen; de creativiteit krijgt alle ruimte met het Google Jamboard. Van het intuïtieve gebruik tot het design, van de specificaties tot de mobiele apps; alles zodat jij fijn kunt werken en creëren.

Brainstorm er op los

Schrijf, kladder of teken jullie ideeën uit op het Google Jamboard. Werk met verschillende kleuren, jouw eigen handschrift, nette letters, voeg figuren en afbeeldingen toe en gebruik content uit Documenten, Spreadsheets en Presentaties. Geef je gedachten de vrije hand, begin met creëren en vanzelf krijgen jullie ideeën vorm.

Samenwerken op een hoger niveau

Alleen of samen met collega’s; dankzij de 16 touchpoints kun je realtime met meerdere personen samenwerken op één Jamboard. Deze vrijheid boost de onderlinge samenwerking flink! En met de mobiele app voor smartphones of tablets kunnen collega’s deelnemen aan een Jamsessie, waar ze dan ook zijn.

Het uitdenken en vormgeven van ideeën gaat zo makkelijk op het Jamboard. De basis van mijn ideeën komen zo goed tot stand. En behalve dat het effectief is, is het ook erg leuk om zo te werken!

Interactief in de cloud

Een afbeelding toevoegen van internet? Met Google Search heb je dit zo gedaan. Liever een afbeelding uit jullie Google Drive toevoegen? Of content vanuit Spreadsheets? Dat is allemaal geen probleem. Ook handig; alle aangemaakte Jams worden automatisch opgeslagen in Google Drive, zo hebben jullie er altijd toegang tot.

Ontworpen met precisie en gemak

Het Google Jamboard kun je ophangen in een ruimte of op een rolstandaard plaatsen. Dankij de rolstandaard kun je het bord gemakkelijk verplaatsen van de ene ruimte naar de ander. En met de enkele stekker plug je het bord gemakkelijk in, er zijn geen batterijen waar je je zorgen over hoeft te maken. 

Wij helpen je op weg

Hebben jullie een Google Jamboard aangeschaft, dan komen wij langs en helpen jullie op weg met een korte demonstratie. We zorgen ervoor dat jullie alle ins- en outs van het Jamboard kennen en kunnen starten met het uitwerken van die goede ideeën. En we gaan pas weg als jullie tevreden zijn.

 

Jamboard kopen

Met het gemak, design en de kracht van Google

Specificaties

 • 55-inch scherm
 • 4K Ultra High Definition scherm
 • Android 5.0 besturingssysteem
 • G Suite intergratie en tools

 • Ingebouwde kantelsteun
 • Ingebouwde groothoekcamera
 • Ingebouwde microfoons
 • Enkele stekker setup

 • Handschrift en vorm herkenning
 • Pennen en een wisser
 • Intergratie met Hangouts Meet
 • Mobiele apps voor iOS en Android 

Presis - G Suite - Jamboard - mobiele apps   Mobiele apps

Start jouw team vanaf het kantoor een Jam maar werk je bijvoorbeeld vanuit huis? Of zit je wel in dezelfde ruimte maar wil je via je graag via jouw mobiel of tablet de Jam openen? Uiteraard heeft Google ook daar aan gedacht, met de handige apps voor iOS en Android.

Presis - G Suite - Jamboard - de kosten   Kosten

Jamboard komt in drie kleuren: Carmine Red, Graphite Grey en Cobalt Blue. Voor €4.699,- krijg je: een Jamboard display, twee pennen, een wisser en een muurbevestiging. De rolstandaard komt in bijpassende kleur voor €1.199,-. De jaarlijkse licentiekosten zijn €549,-.

Presis - G Suite - Jamboard - Vragen   Vragen

Heb je vragen over het Jamboard of wil je er graag een bestellen? Stel ons dan vooral jouw vragen, daar zijn wij voor en dat doen wij graag. Als Google Cloud Partner kunnen wij jouw vragen beantwoorden en je helpen met de aanschaf van een Jamboard. Wij zijn er om jou te helpen.

Vanaf het eerste moment dat ik het Jamboard zag wist ik het al; dit is voor mij gemaakt! Als visuele strateeg en krabbelaar werk ik mijn ideeën graag op een groot bord uit. Eerlijk gezegd kan ik mij bijna niet meer voorstellen hoe ik ooit zonder heb gekund.

Bedrijven die al innovatief werken met het Google Jamboard

Presis - G Suite - KVL - Google Jamboard

Presis - G Suite - Micreos - Google Jamboard

Presis - G Suite - Logo Ter Stege Betonmallen - Google Jamboard

Presis - G Suite - Wijtz - Google Jamboard

Presis - G Suite - Fastned - Google Jamboard

Presis - G Suite - Lexman advocaten - Google Jamboard

Presis - G Suite - bizziphone - Google Jamboard

Presis - G Suite - QAD zw - Google Hangouts Meet Hardware kit - Google Jamboard

 

Persoonlijke demo bij ons op kantoor

Ben je geïnteresseerd in een Google Jamboard en wil je graag een persoonlijke demo en het bord met eigen ogen bekijken en ontdekken? Kom dan eens bij ons langs voor een persoonlijke demo. Doen we graag, we zetten de koffie voor je klaar!

Jamboard demo

Direct jouw Google Jamboard kopen

Wil je graag direct jouw Google Jamboard kopen? Dan kan dat. Wij hebben een webshop voor jou gemaakt waarin je direct en veilig jouw Google producten kunt aanschaffen. Geen tussenpersonen, geen extra wachttijd. Maar gewoon lekker snel jouw zaken regelen.

Jamboard kopen

 

Presis - Google Jamboard - Jamboard Demo aanvragen bij Presis - collage

 

 

Ontvang de beste updates & tips
We wijzen je op onze privacy verklaring