Skip to main content

Google Voice webapp

Google heeft een aantal veranderingen doorgevoerd voor de Google Voice webapp. Dankzij deze veranderingen wordt het makkelijker om op de computer het juiste contact te vinden, sneller te bellen en eenvoudiger om de audio-instellingen te beheren. De specifieke veranderingen zijn:

  • Een altijd zichtbaar oproep-paneel
  • Bellen in één klik
  • Snelle toegang tot microfoon- en audio-instellingen

Een telefoonsysteem moet makkelijk in gebruik zijn. Nu hoeft men vaak niet na te denken over hoe ze moeten opnemen of bellen, maar doorschakelen gaat niet altijd even vlekkeloos. En de audio-instellingen aanpassen? De meeste laten dat voor wat het is, want stel je voor dat je een instelling verkeerd zet.. Nee, velen spelen het liever veilig.

De Google Voice webapp is snel en intuïtief in gebruik, waardoor bellen geen probleem meer is. De verbeteringen die Google nu heeft doorgevoerd zorgen ervoor dat je minder tijd besteedt aan het uitzoeken en navigeren, waardoor er meer tijd overblijft voor de daadwerkelijke communicatie.

Altijd zichtbaar oproep-paneel

Het nieuwe oproep-paneel bevindt zich voortaan op dezelfde plaats, dus zoeken is niet nodig. Wat je ook doet in de Google Voice webapp; berichten controleren, voicemails beluisteren of iets anders. Het paneel blijft op dezelfde plek te staan.

Bellen in één klik

Een nieuwe sneloproep-optie verschijnt wanneer je boven een contact in jouw bellijst zweeft. Dus niet eerst naar de contactenlijst, maar gewoon in de voorgaande gesprekken kijken en via daar bellen. Hierdoor kan er sneller gebeld worden.

Snelle toegang tot microfoon- en audio-instellingen

Een nieuw pictogram in het hoofdmenu geeft direct toegang tot algemene audio-instellingen. Deze omvatten welke microfoon- en audio-uitgang te gebruiken vóór of tijdens een oproep, evenals welk apparaat moet afgaan voor inkomende oproepen.

In de video hieronder zie je de drie updates in de Google Voice webapp:

Presis G Suite - Google Voice update

Meer uitleg nodig over hoe Google Voice werkt? Google geeft in haar Helpcentrum uitleg over hoe je;

Iemand kunt bellen met Google Voice
De microfoon of luidsprekers kunt wijzigen op jouw computer

Laat een reactie achter