Voor tips en informatie over thuiswerken, klik hier.

Waarom G Suite?

Betrouwbare IT die altijd werkt.

Waarom kiezen voor G Suite?

De krachtige e-mail omgeving van Gmail

Is de inbox ongestructureerd en is er een overvloed aan reclame? Is het iedere keer weer zoeken naar die ene e-mail die je nodig hebt? Is het inloggen op de gezamenlijke mailboxen en op die van collega’s altijd meer werk dan nodig?

Dan is Gmail een verademing: overzichtelijke inboxen, gestructureerd per label en geen spam meer. Gezamenlijke mailboxen zoals [email protected] en mailboxen van collega’s delegeer je gemakkelijk, waardoor je in twee klikken in de juiste mailbox zit.

Zo jouw bestanden bij de hand

Herkenbaar voor bijna iedereen; Je bent thuis en wilt even dat document openen zodat je er aan verder kunt werken. En dan kom je erachter; je hebt het bestand niet gemaild naar jezelf. Hij staat nog op de server op werk en kun je er dus niet bij..

Niets voor niets zeggen we ‘bijna iedereen’. Onze klanten hebben dit probleem niet. Met Google Drive hebben zij altijd en op ieder apparaat toegang tot bestanden. Ze worden niet tegengehouden, maar kunnen waar en wanneer ze willen doorwerken.

Afspraken maken zónder gedoe

Voor het team moet een meeting ingepland worden en er moet rekening gehouden worden met verschillende agenda’s. Per contact moet opgezocht worden wanneer iemand wel of niet kan, zo neemt het plannen van een meeting veel tijd in beslag.

Dat is nu over. Met Google Agenda kunnen alle agenda’s ingezien worden, waardoor een geschikt moment direct zichtbaar is. Aanmaken, uitnodigen en een video Hangouts Meet link toevoegen voor de mensen die remote deelnemen. Klaar.

Over naar G Suite

We hebben gekozen voor G Suite en voor Presis. ‘Zet ons over en zorg ervoor dat wij er zo min mogelijk van merken. Vind zelf uit wat je nodig hebt en richt het in.’ – En dat hebben ze gedaan ook.

Meer informatie

Miljoenen ondernemers kozen voor de oplossing van G Suite

ZZP’er of nieuw bedrijf

Als startende ondernemer of ZZP’er wil je geen hoge kosten hebben voor IT, maar wel overal kunnen werken. Dat los je op met G Suite. Je hebt altijd toegang tot jouw e-mail en bestanden. Vandaag nog beginnen en gelijk alles goed inregelen? Dat kan zeker, je leest hier hoe het voor jou in zijn werk gaat.
Meer lezen

Klein- middelgroot bedrijf

Dit soort bedrijven zijn vaak flexibel en kunnen soms hard groeien. G Suite is net zo flexibel als jullie nodig hebben. Alle gegevens zijn dichtbij waardoor jullie efficiënt werken. Als het bedrijf groeit, groeit G Suite mee. Nieuwe collega? Binnen no-time kan hij aan de slag en is gelijk bereikbaar.
Meer lezen

Groot bedrijf

Een goede samenwerking is belangrijker dan ooit en het bedrijf innoveert en groeit continu. Dan moet IT probleemloos mee kunnen groeien. De focus ligt op het werk en niet op de IT structuur. Daar zijn wij voor. G Suite gewoon, ook als jullie honderden of duizenden werknemers hebben.
Meer lezen

Over naar G Suite

“G Suite is altijd een goede fit. Met G Suite zorgen jullie voor een snellere ontwikkeling van de organisatie en loopt de innovatie niet langer meer achter.”

G Suite trainingen

De producten in G Suite ontwikkelen continu en nieuwe features worden aan de lopende band gereleased. Dit alles helpt om nog beter, slimmer en sneller te kunnen werken. Maar dan moeten jullie dit wel allemaal weten en kunnen toepassen.

Daar komen wij bij kijken. Met onze G Suite trainingen upgraden jullie kennis. We komen langs, delen onze kennis, geven tips en zorgen dat jullie optimaal gebruik maken van alle slimme opties in Gmail en Google Drive.

Wat een training kost? €380 inclusief voorrijden voor een dagdeel. Zijn er nog vragen over de trainingen? Bel, chat of mail ons en dan praten we jullie bij.

Wij van Scheepens hebben twee trainingen gedaan in de omschakeling naar Cloud based werken. Kees-Jan en Justin zijn een prima team, als de een aan het woord is voor de groep, is de ander afzonderlijk met mensen aan het werk. Helder, duidelijk, begrijpelijk en in onze tijd.

Meer informatie

Waarom kiezen voor Presis?

“Als IT bedrijf willen wij ook geen omkijken naar onze IT hebben. Wij snappen je.”

Onze IT moet ons leven makkelijker in plaats van moeilijker maakt. We hebben klanten te ondersteunen en dingen te doen. Zelf hebben we jaren geleden ook de overstap gemaakt van Microsoft naar G Suite.

We hebben het gedaan omdat we een realtime afstemming met elkaar en onze klanten wilden hebben. Omdat we minder tijd aan onze IT kwijt wilden zijn. Maar ook omdat G Suite ons beter tot ons recht liet komen doordat het in alles net wat slimmer is.

In ons vakgebied moeten we snel en veel leren, continue verbeteringen in onze processen doorvoeren en een snelle aansluiting met elkaar en onze klanten hebben. Met een traditionele IT inrichting zouden we achter de feiten aan lopen en niet zo efficiënt en effectief werken als nu. Onze klanten zitten er hetzelfde in, die willen ook de stap vooruit maken en werken graag samen met een Google Partner die door hetzelfde proces gegaan is. We willen allemaal dat het gewoon werkt.

Meer weten over onze overstap? Lees hier ons verhaal
Tevreden klanten die de overstap naar G Suite hebben gemaakt

Presis - Bio Futura

Presis - Scheepens

Presis - Meesterbakker Uljee

Presis - Technison

Presis - Shypple

Presis - Micreos

Presis fysio Aktief

Presis - Base Consultancy

Gratis kennis upgraden?

Iedere maand sommen wij de belangrijkste, nieuwste ontwikkelingen en features van G Suite voor jullie op, geven we je daar meer informatie over en delen slimme tips & trucs.

Hoe? Schrijf je in voor de maandelijkse G Suite update. Afmelden is ook zo weer gedaan. Geen addertjes, wel heel helder.

Inschrijven mailing

“De voordelen van werken in de cloud, lagere IT kosten en een team dat klaar staat om de beste service te bieden. Dat garanderen we.”

Verbinden, creëren, opslaan.

Werken met de kracht en intelligentie van Google. Alles wat jullie nodig hebben om te kunnen werken, compleet in één pakket in de cloud.

Presis - G Suite - Gmail
Presis - G Suite - Agenda
Presis - G Suite - hangouts chat
Presis - G Suite - Google Hangouts Meet
Presis G Suite Google Voice logo
Presis - G Suite - Drive
Presis - G Suite - Documenten
Presis - G Suite - Google Spreadsheets
Presis - G Suite - Google Presentaties
Presis - G Suite - Google formulieren
Presi - G Suite - Google Jamboard app logo
Presis - G Suite - Google Sites
Presis - G Suite - Google Keep
Presis - G Suite - Google Tasks
Presis - G Suite - Google Photos
Ontvang de beste updates & tips
We wijzen je op onze privacy verklaring
WhatsApp ons
1
WhatsApp Nu!
Waarmee mogen we je helpen?