Voor tips en informatie over thuiswerken, klik hier.

Waarom G Suite?

IT die wel gewoon werkt. Altijd.
wij zijn nu bereikbaar

Waarom zou je kiezen voor G Suite?

De krachtige e-mail omgeving van Gmail

Is jouw inbox ongestructureerd, komt reclame in dezelfde map als e-mails van klanten? Is het iedere keer weer zoeken naar die ene e-mail die je nodig hebt? En is het inloggen op de gezamenlijke mailboxen en op die van jouw collega’s altijd meer werk dan nodig?

Dan ga je blij worden van Gmail: overzichtelijke inboxen, gestructureerd per label en geen spam meer. Gezamenlijke mailboxen zoals [email protected] en mailboxen van jouw collega’s delegeer je gemakkelijk, waardoor je in twee klikken in de juiste mailbox zit.

Zo jouw bestanden bij de hand

Bijna iedereen heeft er wel eens mee te maken; je bent onderweg of thuis en wilt even dat document openen zodat je er aan verder kunt werken. En dan kom je erachter; je hebt het bestand niet gemaild naar jezelf. Hij staat nog op de server op werk. Nu kun je er dus niet bij..

Niets voor niets zeggen we ‘bijna iedereen’. Onze klanten kennen dit probleem namelijk niet. Met Google Drive heb je altijd, overal én op ieder apparaat toegang tot jouw bestanden. Je wordt niet meer tegengehouden, maar kunt waar en wanneer jij dat besluit doorwerken.

Afspraken maken zónder gedoe

Je wilt voor het team een meeting inplannen en moet daarvoor rekening houden met verschillende agenda’s. Lastig, want daarvoor moet je wel weten wanneer iedereen kan. Je moet dus contact zoeken wanneer iedereen kan of je bent ellendig lang bezig met sturen van voorstellen..

Dat gedoe is nu klaar. Met Google Agenda kun je alle agenda’s inzien, waardoor je direct weet wanneer er een geschikt moment is. Aanmaken, uitnodigen en een video Hangouts Meet link toevoegen voor de mensen die remote deelnemen.

Ik wil over naar G Suite

We hebben gekozen voor G Suite en voor Presis. ‘Zet ons over en zorg ervoor dat wij er zo min mogelijk van merken. Vind zelf uit wat je nodig hebt en richt het in.’ – En dat hebben ze gedaan ook.

Meer informatie

Miljoenen ondernemers kozen voor de oplossing van G Suite

ZZP’er of nieuw bedrijf

Als startende ondernemer of ZZP’er wil je geen hoge kosten hebben voor IT, maar wel overal kunnen werken. Dat los je op met G Suite. Je hebt altijd toegang tot jouw e-mail en bestanden. Vandaag nog beginnen en gelijk alles goed inregelen? Dat kan zeker, je leest hier hoe het voor jou in zijn werk gaat.

Meer lezen

Klein- middelgroot bedrijf

Dit soort bedrijven zijn vaak flexibel en kunnen soms hard groeien. G Suite is net zo flexibel als jij bent. Je hebt al je gegevens dichtbij en werkt op deze manier efficiënt. Als je groeit, groeit G Suite met je mee. Nieuwe collega? Binnen no-time kan hij aan de slag en is gelijk bereikbaar.

Meer lezen

Groot bedrijf

Je wil het samenwerken verbeteren, het bedrijf meer innoveren en de IT moet met jullie mee kunnen groeien. Jouw focus ligt op je werk en niet op je IT structuur. Daar zijn wij voor. Werken waar jij wilt en op ieder apparaat. Het werkt gewoon. Ook als je honderden of duizenden werknemers hebt.

Meer lezen

Ik wil over naar G Suite

“G Suite is altijd een goede fit. Met G Suite zorg je voor een snellere ontwikkeling van jouw organisatie en loopt de innovatie niet langer meer achter.”

Wij helpen jou op weg met onze G Suite trainingen

De producten in G Suite ontwikkelen continu en nieuwe features worden aan de lopende band gereleased. Dit alles helpt jou nog beter, slimmer en sneller te kunnen werken. Maar dan moet je dit wel allemaal weten en kunnen toepassen. Hoe zorg je ervoor dat je optimaal werkt G Suite?

Daar zijn wij voor. Met onze G Suite trainingen upgraden jouw kennis zodat jij fijn en snel kunt werken. We komen bij je langs, delen onze kennis, geven je tips en zorgen dat je optimaal gebruik maakt van alle slimme opties in Gmail en Google Drive.

Wat een training kost? €380 inclusief voorrijden voor een dagdeel. Na de training maak jij gebruik van de slimme features en kun je knallen. Heb je vragen over de trainingen? Bel, chat of mail ons en dan praten we je bij.

Wij van Scheepens hebben twee trainingen gedaan in de omschakeling naar Cloud based werken. Kees-Jan en Justin zijn een prima team, als de een aan het woord is voor de groep, is de ander afzonderlijk met mensen aan het werk. Helder, duidelijk, begrijpelijk en in onze tijd.

Meer informatie

Waarom kiezen voor Presis?

“Als IT bedrijf willen wij ook geen omkijken naar onze IT hebben. Wij snappen je.”

Onze IT moet ons leven makkelijker in plaats van moeilijker maakt. We hebben klanten te ondersteunen en dingen te doen. Zelf hebben we jaren geleden ook de overstap gemaakt van Microsoft naar G Suite. Ja, dat was in het begin ook voor ons even wennen.

Maar we hebben het gedaan, eenvoudigweg omdat we een realtime afstemming met elkaar en onze klanten wilden hebben. Omdat we minder tijd aan onze IT kwijt wilden zijn. Maar ook omdat G Suite ons beter tot ons recht liet komen doordat het in alles net wat slimmer is.

In ons vakgebied moeten we snel en veel leren, continue verbeteringen in onze processen doorvoeren en een snelle aansluiting met elkaar en onze klanten hebben. Met een traditionele IT inrichting zouden we achter de feiten aan lopen en niet zo efficiënt en effectief werken als nu. En onze klanten zitten er hetzelfde in, die willen ook de stap vooruit maken en werken graag samen met een Google Partner die door hetzelfde proces gegaan is. We willen allemaal dat het gewoon werkt.

Meer weten over onze overstap? Hier lees je ons verhaal

Tevreden klanten die de overstap naar G Suite hebben gemaakt

Presis - Bio Futura

Presis - Scheepens

Presis - Meesterbakker Uljee

Presis - Technison

Presis - Shypple

Presis - Micreos

Presis fysio Aktief

Presis - Base Consultancy

Gratis jouw kennis upgraden?

Omdat wij jouw leven graag net iets makkelijker maken en willen dat je het beste uit G Suite haalt, bieden we jou nog iets extra’s. Iedere maand sommen wij de belangrijkste, nieuwste ontwikkelingen en features van G Suite voor je op, geven we je daar meer informatie over en delen we slimme tips & trucs met je.

Hoe je daar gebruik van kunt maken? Het klinkt saai, maar is het niet; schrijf je in voor de G Suite update en dan ontvang je deze maandelijks. Afmelden is ook zo weer gedaan. Geen addertjes, wel heel helder.

Ik wil gratis kennis

“De voordelen van werken in de cloud, lagere IT kosten en een team dat voor je klaar staat wanneer jij dat nodig hebt. Dat garanderen we je.”

Verbinden, creëren, opslaan.

Werken met de kracht en intelligentie van Google. Alles wat jij nodig hebt om te kunnen werken, compleet in één pakket in de cloud.

Presis - G Suite - Gmail
Presis - G Suite - Agenda
Presis - G Suite - hangouts chat
Presis - G Suite - Google Hangouts Meet
Presis G Suite Google Voice logo
Presis - G Suite - Drive
Presis - G Suite - Documenten
Presis - G Suite - Google Spreadsheets
Presis - G Suite - Google Presentaties
Presis - G Suite - Google formulieren
Presi - G Suite - Google Jamboard app logo
Presis - G Suite - Google Sites
Presis - G Suite - Google Keep
Presis - G Suite - Google Tasks
Presis - G Suite - Google Photos
Ontvang de beste updates & tips
We wijzen je op onze privacy verklaring