Skip to main content

Het nieuwe jaar is begonnen, tijd voor verse plannen! Dat betekent aan de slag met een groot stuk papier of een whiteboard om je ideeën voor het nieuwe jaar op uit te werken. Alleen en later samen. Of gelijk samen om zo elkaars ideeën aan te vullen en te verbeteren.

Je eigen digitale whiteboard

Maar ja, dat is nu net even wat lastiger geworden. Want hoe doe je dat samen als je thuis moet werken? Jamboard to the rescue. Met Google Jamboard heb jij je eigen digitale whiteboard tot je beschikking. En je kunt zelf bepalen hoe je ermee wilt werken. Werk je het liefst op je laptop? Ga dan naar jamboard.google.com en ga aan de slag. Liever via je telefoon of tablet? Download de Jamboard App en ga met hetzelfde enthousiasme aan de slag.

Realtime samenwerken

Werkt het voor jou het beste als je het gevoel hebt dat je op een ‘echt’ bord werkt met pennen zodat je daar je ideeën letterlijk vorm kan geven? Dan is een Google Jamboard helemaal voor jou gemaakt. Dat is het whiteboard van Google, maar dan in een super 2.0-versie. En ja, je kunt er ook mee browsen, meerdere pagina’s maken maar vooral: je kunt realtime samenwerken met anderen! En dat is echt heel erg fijn.

Vanaf de bank

Dus jij kunt achter je Jamboard op kantoor de digitale post-its plakken en je collega’s kunnen thuis vanaf de bank met de iPad of onderweg met de smartphone in de taxi hun eigen post-its toevoegen en verplaatsen. En als je twee dagen later verder wilt gaan waar je gebleven was, dan pak je die Jam gewoon weer op en ga je gewoon weer verder waar je gebleven was.

Je plannen maken maken met een Jamboard, over handig gesproken!

PS: Als Google Workspace-gebruiker heb je de Jamboard-software al. Zit gewoon in je Google pakket 😉

Meer weten?

Hier lees je alle ins en outs van Jamboard. Meer weten? Neem gerust contact met ons op. We leggen je met liefde alles uit.

Laat een reactie achter