Voor tips en informatie over thuiswerken, klik hier.

Google Jamboard

Een slim en krachtig smartboard zoals alleen Google die kan maken.

Google Jamboard; een whiteboard van de volgende generatie

Tekenen, schrijven, kladderen, bestanden en afbeeldingen toevoegen; de creativiteit krijgt alle ruimte met het Google Jamboard. Van het intuïtieve gebruik tot het design, van de specificaties tot de mobiele apps; alles zodat jij fijn kunt werken en creëren.

Jamboard voor educatie

Werk je bij een onderwijsinstelling? Bekijk dan hier de voordelen van het Google Jamboard in klaslokalen.

Brainstorm er op los

Schrijf, kladder of teken jullie ideeën uit op het Google Jamboard. Werk met verschillende kleuren, jouw eigen handschrift, nette letters, voeg figuren en afbeeldingen toe en gebruik content uit Documenten, Spreadsheets en Presentaties. Geef je gedachten de vrije hand, begin met creëren en vanzelf krijgen jullie ideeën vorm.

Samenwerken op een hoger niveau

Alleen of samen met collega’s; dankzij de 16 touchpoints kun je realtime met meerdere personen samenwerken op één Jamboard. Deze vrijheid boost de onderlinge samenwerking flink! Met de mobiele app voor smartphones of tablets iOS en Android kunnen collega’s deelnemen aan een Jamsessie, waar ze dan ook zijn.

[/row]

Vorm- en handschriftherkenning

Dit slimme bord is voorzien van vorm- en handschriftherkenning, waardoor ook de minder leesbare handschriften omgetoverd worden naar fijne leesbare tekst. Wil je tekeningen invoegen maar ben je geen uitstekende tekenaar? Het Jamboard helpt je hierbij en maakt van jouw krabbels de meest duidelijke vormen en tekeningen.

Interactief in de cloud

Een afbeelding toevoegen van internet? Met Google Search heb je dit zo gedaan. Liever een afbeelding uit jullie Google Drive toevoegen? Of content vanuit Spreadsheets? Dat is allemaal geen probleem. Ook handig; alle aangemaakte Jams worden automatisch opgeslagen in Google Drive, zo hebben jullie er altijd toegang tot.

Ontworpen met precisie en gemak

Het Google Jamboard kun je ophangen in een ruimte of op een rolstandaard plaatsen. Dankij de rolstandaard kun je het bord gemakkelijk verplaatsen van de ene ruimte naar de ander. En met de enkele stekker plug je het bord gemakkelijk in, er zijn geen batterijen waar je je zorgen over hoeft te maken. 

Wij helpen je op weg

Hebben je een Google Jamboard aangeschaft, dan komen wij langs en helpen jullie op weg met een korte demonstratie. We zorgen ervoor dat jullie alle ins- en outs van het Jamboard kennen en kunnen starten met het uitwerken van die goede ideeën. En we gaan pas weg als jullie tevreden zijn.

 

Jamboard kopen

Met het gemak, design en de kracht van Google

Specificaties

 • 55-inch scherm
 • 4K Ultra High Definition scherm
 • Android 5.0 besturingssysteem
 • G Suite intergratie en tools

 • Ingebouwde kantelsteun
 • Ingebouwde groothoekcamera
 • Ingebouwde microfoons
 • Enkele stekker setup
 • Vorm- en handschriftherkenning
 • Pennen en een wisser
 • Intergratie met Hangouts Meet
 • Mobiele apps voor iOS en Android 

Prijzen

Jamboard komt in drie kleuren: Carmine Red, Graphite Grey en Cobalt Blue. De normale prijs van het Jamboard is €4.699,- De rolstandaard kost €1.199,- en de jaarlijkse licentiekosten zijn €549,-.

Vragen

Heb je vragen over het Jamboard? Stel ons dan vooral jouw vragen, als de #1 Jamboard Reseller van Nederland beantwoorden wij alle je vragen.

Demo

Geïnteresseerd en wil je  graag een persoonlijke demo en het bord met eigen ogen bekijken en ontdekken? Kom dan eens bij ons langs voor een persoonlijke demo. We zetten de koffie klaar!

Neem nu contact op

Bedrijven die werken met het Google Jamboard 

Presis - G Suite - KVL - Google Jamboard

Presis - G Suite - Micreos - Google Jamboard

Presis - G Suite - Logo Ter Stege Betonmallen - Google Jamboard

Presis - G Suite - Fastned - Google Jamboard

Presis - G Suite - Lexman advocaten - Google Jamboard

Presis - G Suite - bizziphone - Google Jamboard

Vanaf het eerste moment dat ik het Jamboard zag wist ik het al; dit is voor mij gemaakt! Als visuele strateeg en krabbelaar werk ik mijn ideeën graag op een groot bord uit. Eerlijk gezegd kan ik mij bijna niet meer voorstellen hoe ik ooit zonder heb gekund.