Skip to main content

‘Presis levert cloudoplossingen die gewoon werken’, zo introduceren we onszelf op LinkedIn. Klinkt een beetje als dertien in een dozijn, zou je kunnen denken. Toch zijn we dat niet. Dat vinden we niet alleen zelf, dat vinden ook onze gebruikers. Want technologie moet gewoon werken en dat begrijpen wij. Hoe dat ‘werken’ er ook uitziet en wat ‘gewoon’ voor jou ook betekent, IT moet je leven gemakkelijker maken. Zonder gebruiksaanwijzingen, zonder gedoe.

Snel, simpel, slim

Wij geloven erin dat technologie in dienst moet staan van een bedrijf en niet andersom. Met die insteek richtte ik tien jaar geleden Presis op. Presis is Papiaments voor ‘precies’: precies goed, niet te veel en niet te weinig. En dat is niet voor niets. Wij willen onze klanten blij maken met oplossingen die precies goed zijn, die bij ze passen en waar ze mee vooruit kunnen. Snel, simpel en slim. Ook mensen die geen verstand van IT hebben, moeten blij worden van hun kantooromgeving, websites en webapplicaties. Niks ingewikkelde gebruiksaanwijzingen, weg met opgelegde werkwijzen. Wij kijken naar wat jij – niet ik, niet je buurman, niet je concurrent, niet de branche, maar jij – nodig hebt.

Wat en hoe, dat is de clue

Neem bijvoorbeeld de keuze voor een laptop. Er is niet één beste oplossing. Het gaat erom wat jij nodig hebt, wat jij ervan verwacht. De een wil dat ‘ie heel licht is, omdat hij of zij er vaak mee op reis moet. De ander wil een groot scherm, gewoon omdat hij dat prettig vindt werken, een derde wil lekker veel aansluitingen en een vierde wil een laptop die niet zo warm wordt, omdat dat onprettig is al ze met de laptop op schoot in de zitzak aan het werk is. Waar het op neerkomt, is dat het bij je moet passen. Wat wil je bereiken en hoe kun je dat bereiken? Daar gaat het om.

Glimlach

Waar we ons bed voor uitspringen? Dat is die ene glimlach van onze klant. Of dat een start-up is of een grote onderneming, dat maakt ons niet uit. Als we maar werk afleveren waar we met recht trots op durven zijn. Dat doen wij met representatieve websites en met Google Workspace (voorheen G-suite). Zo hou je je IT-kosten laag, kun je op ieder apparaat aan de slag en staan al je bestanden veilig en bereikbaar in de cloud. Gewoon een oplossing die werkt in iedere kantooromgeving, ongeacht hoe dat ‘werken’ er voor jou precies uitziet en wat ‘gewoon’ voor jou ook betekent.

Nieuwsgierig?

Benieuwd hoe werken met Google Workspace eruit kan zien? Nieuwsgierig hoe de overstap van Microsoft naar Google werkt of heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op. We leggen je met liefde alles uit.