Skip to main content

Hebben ze “gewoon” gedaan!

Op zondag 14 april 2024 waagden onze 5 dappere mannen van Presis zich aan de uitdaging om de Rotterdamse Marathon te lopen. Ondanks het weer hebben zij met z’n allen een geweldige prestatie geleverd door maar liefst 1/4e van de marathon uit te lopen!

Na maandenlange training en voorbereiding stonden zij vol enthousiasme aan de startlijn. De sfeer was fantastisch en de aanmoediging van het publiek gaf ze vleugels. Ondanks de pittige kilometers wisten ze elkaar te motiveren en samen te overwinnen.

Na een prachtige route door de stad Rotterdam kwamen zij moe, maar voldaan over de finishlijn. De prestatie werd beloond met een welverdiende medaille en een gevoel van trots.

Wij zijn ontzettend trots op onze sportieve helden! Dit avontuur bewijst nog maar eens dat we bij Presis niet alleen gedreven professionals zijn, maar ook een team dat samen de grenzen durft te verleggen.

Wij willen van deze gelegenheid gebruik maken om alle lopers te feliciteren met hun prestatie. En wie weet, zien we volgend jaar nog meer Presis-gezichten aan de start van de Rotterdamse Marathon!