Skip to main content

Je zit direct met je licenties bij Google en hebt het altijd zo gedaan, waarom zou je dan overstappen naar een Google Cloud Partner als Workspace-specialist?

Zwarte band

Omdat Google Workspace voor ons dagelijkse kost is en wij veel klanten hebben met overeenkomstige wensen en uitdagingen, hebben wij een zwarte band gekregen in de volgende onderwerpen.

Set and forget

Je wilt niet hoeven nadenken over herhaalbare dingen. Ja, eenmalig om het goed in te richten, maar daarna wil je er nooit meer naar hoeven kijken. Als je één keer goed nagedacht hebt wat er moet gebeuren als er een nieuwe medewerker in dienst komt, of uit dienst gaat natuurlijk, dan wil je dat proces herhaalbaar en voorspelbaar gemaakt hebben. Deze automatisering maken wij in orde voor je.

Experts op afroep

Je hebt niet zo vaak een Google Workspace-expert nodig, maar als je er eentje nodig hebt, dan heb je er ook écht een nodig. En het liefst iemand die tot de top behoort in het vakgebied, iemand die van de hoed en de rand weet en boven de stof staat. Deze mensen werken bij Presis en staan voor je klaar.

Controle en overzicht

Op één plek het overzicht van al je Google-licenties, -abonnementen en derde partij Google Workspace-add-ons en -licenties. Dat geeft je de controle en overzicht, waardoor je nooit meer iets over het hoofd ziet. Waarbij je zelf de controle hebt over het toevoegen en verwijderen van je licenties zonder dat je daarvoor iemand hoeft te bellen.

Google Workspace Roadmap

Stap voor stap je bedrijf verder vooruitbrengen met alles wat Google Workspace te bieden heeft. Nooit meer het idee hebben dat je er niet uithaalt wat erin zit. Met onze Google Workspace Roadmap helpen wij je met kant-en-klare Workspace-bouwblokken die we samen gaan inzetten als het moment daarvoor aangebroken is. Wij zorgen er simpelweg voor dat een IT-probleem niet eens bij je kan ontstaan omdat wij constant je rug hebben.

Meer weten?

Niet dat jij dit zelf niet zou kunnen, alleen hebben wij het onze focus gemaakt en dan word je op een gegeven moment heel bedreven in. En daarom kan het best een slimme zet zijn om over te stappen naar een geautoriseerde Google Workspace-reseller. Meer weten? Stuur een bericht naar support@presis.nl en wij nemen snel contact met je op.