Skip to main content

Makkelijker en sneller werken

Eerder dit jaar heeft Google de aankondiging gemaakt voor dynamische e-mail op het web voor Gmail. Een erg handige toevoeging om dingen sneller aan te pakken of te verwerken. En nu is dynamische e-mail voor Gmail ook beschikbaar voor Android en iOS apps! En dat maakt het werken met de Gmail apps weer een stuk makkelijker en sneller.

Dynamische email opmaken via Gmail in Android en iOS

Wat is dynamische e-mail?

Dynamische e-mail verrijkt de Gmail apps absoluut. Met deze functie kun je direct actie ondernemen op een e-mail, binnen diezelfde e-mail. Zo kun je reageren op een opmerking, reageren op een evenement, abonnementsvoorkeuren beheren en meer.

Neem bijvoorbeeld opmerkingen in Google Documenten. In plaats van afzonderlijke e-mailmeldingen te ontvangen wanneer iemand je in een reactie vermeldt, zie je nu een thread in Gmail waar je de reactie eenvoudig vanuit het bericht zelf kunt beantwoorden of oplossen. Hiervoor hoef je dus niet te schakelen tussen schermen, je kunt al deze handelingen verrichten vanuit de e-mail zelf.

De inhoud van dynamische e-mail kan up-to-date worden gehouden, wat betekent dat je een e-mail kunt openen en de meest recente orderstatus van een e-commerce order of de nieuwste vacatures kunt bekijken.

Dynamische gmail beschikbaar op android en ioS

Beschikbaarheid

  • Rapid Release domeinen: uitgebreide implementatie (mogelijk langer dan 15 dagen voor zichtbaarheid van functies) vanaf 21 november 2019
  • Geplande Release domeinen: verlengde implementatie (mogelijk langer dan 15 dagen voor zichtbaarheid van functies) vanaf 21 november 2019

Laat een reactie achter