Wat is Google Meet?

Haal het beste uit jullie tijd en samenwerking met video meetings

Snel en slim communiceren

De zakelijke oplossing: Google Chat; eenvoudig en snel communiceren met collega’s.

Tools waarmee je kunt samenwerken

Een krachtige cloudserver zodat er altijd toegang is tot alle bestanden en met collega’s samenwerken in hetzelfde bestand.

Goedkoper en veilig

Met Google Workspace bespaar je jaarlijks op IT kosten. De data is 100% veilig en voldoet aan de AVG wet.

"Werkt jouw bedrijf nog niet optimaal en vertrouwd met Google Workspace?"

Je hebt sinds 2019 vast wel iemand horen praten over Zoom, Microsoft Teams of Google meet, waarin zowel positieve als negatieve verhalen naar voren komen. Maar wat houden al deze meeting-software dingen nou allemaal in?

En waarom is het belangrijk om de juiste keuze te maken voor jouw bedrijf betreft meetings?

Wij werken met Google Meet en niet alleen omdat we Google Partner zijn. Maar gewoon omdat het een ontzettend fijn product is om mee te werken.
Het is snel, we hebben geen haperingen meer. En we zijn er zo blij mee dat we dit gevoel willen delen met iedereen. Sinds dat wij Google meet gebruiken zijn de meetings veel efficiënter, en straight to the point.

Wil je meer weten? Ik help je graag verder.

Werner van den Hoest | Google Workspace Specialist & Support

Oké, wat komt er allemaal bij kijken?

Bij het inrichten van een Meeting Room komt nog best veel kijken;

  • Inventarisatie maken van de ruimte(n)
  • De geschikte videohardware kiezen
  • Het installeren van de hardware
  • Kabels netjes wegwerken
  • Eventuele echo’s verhelpen in de ruimte
  • De juiste opstelling samenstellen
  • De geschikte tafel kiezen voor het beeld
  • Comfortabele en stylish stoelen uitzoeken
  • De juiste vloer voor de ruimte bepalen en leggen
  • De ruimte werkzaam en mooi inrichten

Het inrichten van een Meeting Room is zoals je merkt niet zo maar even gedaan. Daar moet goed over nagedacht worden, rekening gehouden worden met verschillende eisen en benodigdheden en tussendoor moet het project gemanaged worden.

Presis regelt dit van A tot Z

Jullie willen een Meeting Room om tijd besparen en efficiënter werken. Dan is het zonde om jullie schaarse tijd hieraan te besteden. Wij zorgen ervoor dat jullie hier geen omkijken naar hebben en na oplevering meer dan tevreden zijn.

Wij geven tevens niet alleen voor kantoren advies, wij adviseren ook meteen voor de thuiswerkers hoe dit het beste ingericht kan worden met soft en hardware

Samenwerken is key

Ook voor ons geldt; samenwerken is key. Om jullie van de best mogelijke Meeting Room te voorzien, werken wij samen met partners die ieder de beste kennis hebben van hun vak. Schoenmaker, blijf bij je leest. En zo werken wij dus ook.

Inrichting en styling

Een vergaderkamer die stoffig is samengesteld, met overgebleven meubels wordt ingericht en aankleding die overgeslagen wordt; dat draagt niet bij aan een fijne werkomgeving. Zo worden die video meetings alsnog niets.

Daarom werken wij samen met Go Office, zij richten jullie Meeting Room behalve efficiënt ook stylish en aantrekkelijk in. Die weten wat wel en niet werkt. En die weten van aanpakken.

Installatie en bekabeling

Het installeren van een Google Jamboard en video hardware is niet super ingewikkeld. Maar het kost wel tijd en vergt wat handigheid. Het wegwerken van de kabels zodat deze niet storend in beeld blijven is wel al gauw een uitdaging.

Onze partner komt jullie apparatuur netjes installeren en zorgt ervoor dat de kabels niet rommelig in beeld blijven, maar netjes weggewerkt worden.

Vloeren en muren

Niet iedere vloer is geschikt voor iedere ruimte. Zeker in zo’n ruimte is het belangrijk dat er goed gelet wordt op echo’s. Die zijn funest voor goede video meetings en moeten dus verholpen worden. Komt de echo niet van de vloer, maar van de wand?

Zowel voor de vloeren als voor de muren werken wij samen met partners die vloeren adviseren en leggen en de akoestische optimalisatie verzorgen van wanden en plafonds.

Klaar voor de start?

Wij doen er alles aan om jou een brede glimlach
te bezorgen bij de oplevering van de nieuwe ruimte
die speciaal voor jullie is samengesteld

Bekijk ook onze Hangouts Meet Extra functies pagina!

Meer weten?

Wil je meer uit Google Workspace halen of wil je je collega’s helpen de overstap naar het werken in Google Workspace maken? Of ben je geïnteresseerd in een meeting room? Wij zijn er voor je. En een belofte van onze kant: met deze meetkit zal je leven een stukje gemakkelijker worden. Interesse? Stuur een bericht naar contact@presis.nl en dan nemen wij contact met je op.

Onze webshop

Uiteraard hebben we meer dan alleen Meet Kits en licenties!
Bekijk onze webshop om ons aanbod te bekijken.