Onze aanpak
Voor Google Workspace

De voordelen van Presis als jullie
GoogleCloud Partner

Miljoenen ondernemers kozen voor de oplossing van Google Workspace

Wij geloven erin dat het ‘gewoon moet werken’. Snel, simpel en slim. En daarmee dragen we bij aan de wereld van onze klanten om die te verbeteren. En dat is een continu proces. Eigenlijk zijn we steeds weer op zoek naar die glimlach van onze klant. Dat is wat ons motiveert. Van start-ups tot grote bedrijven, wij helpen ze vooruit.

Wil je meer weten? Ik help je graag persoonlijk.

Kees-Jan Diepstraten | Founder van Presis

Stap 1. Vlotte start

Om effectief en efficiënter te werken is meer nodig dan enkel de technologie. En dat is waar wij bij helpen.

Stap 2. Het inrichten

Hoeveel beter kunnen je werknemers hun werk doen als Google Workspace onderdeel wordt van een werkdag?

Stap 3. Afstemming en afronding

Wij richten alles van Google Workspace voor je in op de manier hoe jij graag werkt. Jouw perfecte gepersonaliseerde eigen online werkplek.

We geven jou een vlotte start zodat jij je zaak snel op orde hebt

Veel organisaties hebben veel tijd en energie gestoken in het implementeren van een nieuwe technologie, helaas vaak niet heel effectief omdat veel werknemers terugvallen op het “oude”.  Echter betekend implementeren voor ons ervoor zorgen dat het ook echt gaat werken. Dat iedereen zijn workaround vindt in de nieuwe omgeving. Daarbij zeggend, dat het niet alleen goed werkt. Maar dat je werknemers, en jijzelf ook snapt hoe het werkt. Daar draait het bij ons om.

Om effectief en efficiënter te werken is meer nodig dan enkel de technologie. En dat is waar wij bij helpen. Wij trainen organisaties om eenvoudig gebruik te maken van Google Workspace. En wij nemen hier ook de tijd voor dat je het echt begrijpt. Want, met onze ervaring en jouw wil van overstappen, gaat er een grote wereld voor je bedrijf open.

Het starten met functioneel en organisatorisch inrichten

Google Workspace in gebruik nemen is niet alleen een technisch verhaal. Het gaat er ook om hoe het organisatorisch in elkaar zit. Hoe zorgen wij ervoor dat het bedrijfsproces zoveel mogelijk hetzelfde blijft. En het toch kunnen verbeteren zodat iedereen zich comfortabel voelt bij het overstappen.

Daarbij denkend aan automatisering van bepaalde processen. Of bijvoorbeeld de communicatie binnen je bedrijf. Hoeveel efficiënter kunnen je werknemers hun werk doen als Google Workspace onderdeel wordt van een werkdag? Dit lossen wij voor jou op.

Licenties, migraties, implementaties

Dit is het gedeelte waar wij de zwarte band in hebben. Wij overleggen exact wat er gaat gebeuren en wanneer dit gaat gebeuren en hoelang dit process gaat duren. Wij richten alles van Google Workspace voor je in op de manier hoe jij graag werkt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je mailbox en cloud. Alles wordt exact gemigreerd zoals jij dat wilt.

Jouw perfecte gepersonaliseerde eigen online werkplek.

En tot slot, geheel optioneel: De Google Workspace Training

De producten in Google Workspace ontwikkelen continu en nieuwe features worden aan de lopende band gereleased. Dit alles helpt om nog beter, slimmer en sneller te kunnen werken. Maar dan moeten jullie dit wel allemaal weten en kunnen toepassen.

Met onze Google Workspace trainingen upgraden wij jullie kennis. We komen langs, delen onze kennis, geven tips en zorgen dat jullie optimaal gebruik maken van alle slimme opties in Gmail en Google Drive.

Wat een training kost? €380 inclusief voorrijden voor een dagdeel. Zijn er nog vragen over de trainingen? Bel, chat of mail ons en dan praten we jullie bij.

Wat aandacht krijgt groeit

Wij schenken veel aandacht aan nieuwe gebruikers van Google Workspace, met name hun motivatie om Google Workspace op een goede manier in te zetten. Dit is namelijk cruciaal voor het succes. Als je wilt, kunnen we jou volledig bij het project betrekken wanneer wij bezig zijn met de implementatie van Google Workspace. Zoals hier boven aangegeven verzorgen wij een gebruikerstraining, zodat de overstap naar Google Workspace zo gesmeerd mogelijk verloopt.

Na het implementeren van de nieuwe software van Google Workspace zullen we een afspraak inplannen om met je werknemers zoveel mogelijk door alles heen te lopen zodat zij goed worden voorbereid op het nieuwe werken.

Verbinden, creëren, opslaan.

Werken met de kracht en intelligentie van Google. Alles wat jullie nodig hebben om te kunnen werken, compleet in één pakket in de cloud.