Voor tips en informatie over thuiswerken, klik hier.

Meeting Room hardware

Voor iedere ruimte de perfecte hardware

De ene Meeting Room is de andere niet

Iedere Meeting Room is anders, aan iedere Room worden andere eisen gesteld. De een moet geschikt zijn voor video meetings tot maximaal 2 personen, de ander 6 en weer een ander moet er zeker 15 kunnen faciliteren.

Daarom hebben wij voor iedere Room precies de juiste hardware, zodat jullie altijd het maximale halen uit jullie video meetings en Jamboard sessies.

Bekijk hieronder de hardware die wij leveren. Zijn jullie geïnteresseerd in een eigen Meeting Room? Stuur ons een bericht of bel ons, geef door hoe jullie situatie eruit ziet en dan verzorgen wij de perfecte hardware. Jullie hebben hier geen omkijken naar.

Wij willen ook een Meeting Room


Presis - Meeting Room - Google Jamboard

Google Jamboard

Er op los brainstormen met het team en de creativiteit daarmee de vrije hang geven. Jullie samenwerking gaat zeker naar een hoger niveau dankzij het Google Jamboard.

Jamboard kopen

Presis - Meeting Room - Acer

Acer Chromebase CA24V2

De handige enkele set-up van Acer, perfect voor één op één video meetings. Alles wat je nodig hebt voor een fijne, persoonlijke video meeting en dat gemakkelijk in één apparaat.

Chromebase kopen

Presis - Meeting Room - Hangouts Meet hardware kit

Hangouts Meet hardware

Een gemakkelijke opstart, zuiver beeld en storende achtergrondgeluiden worden teruggedrongen. Video meetings worden een stuk aangenamer op deze manier.

Hangouts Meet kopen

Presis - Meeting Room - Hangouts Meet hardware kit Large Room

Hangouts Meet hardware – Large Room

Het verschil met de Large Room kit zit hem in de camera. Deze camera schaalt heel feilloos en slim mee naar het aantal mensen in de ruimte. Niemand valt meer buiten beeld vanaf nu.

Hangouts Meet kopen

Presis - Meeting Room - Logitech Hangouts Meet – Kleine Ruimte - scherp

Logitech Hangouts Meet – Kleine Ruimte

Deze handige all-in-one camera met breed camerazicht en ingebouwde microfoon geeft het juiste gevoel voor video meetings voor één op één gebruik of met een klein team.

Hangouts Meet kopen

Presis - Meeting Room - Logitech Hangouts Meet – Middelgrote Ruimte - scherp

Logitech Hangouts Meet – Middelgrote Ruimte

Een slimme 4K camera die ervoor zorgt dat iedereen in beeld is en dat tegenlicht verholpen wordt. Met een losse microfoon en speaker box voor zuiver geluid aan beide kanten.

Hangouts Meet kopen

Presis - Meeting Room - Logitech Hangouts Meet – Grote Ruimte - scherp

Logitech Hangouts Meet – Grote Ruimte

Dezelfde set als voor in de middelgrote ruimte, maar dan met een tweede microfoon en speaker box. Meer hiervan nodig in jullie ruimte? Uitbreiding is mogelijk!

Hangouts Meet kopen