Voor tips en informatie over thuiswerken, klik hier.

Google Agenda. Met de kracht van Google.

wij zijn nu bereikbaar

Jouw planning, inzichtelijk met Google Agenda

Plan je afspraken in, controleer de beschikbaarheid van je collega’s en nodig de klant ook uit. Zo maak je nog eens snel afspraken. Houd je meer met je werk bezig en minder met het plannen ervan.

Bespaar jezelf een hoop gepuzzel en laat de slimme Agenda voor je werken. Een moment inplannen met collega’s kan wel eens lastig zijn met jullie drukke agenda’s. Google Agenda helpt jou snel een tijdstip te vinden dat iedereen of de meeste genodigden beschikbaar zijn. Ook geeft Agenda een locatie suggestie voor beschikbare ruimtes, gebaseerd op eerdere geplande locaties.

“Mijn weekplanning is altijd lekker overzichtelijk met Google Agenda. Hierdoor hoef ik niet na te denken hoe mijn dag eruit ziet, ik kan gewoon knallen!”

Ben je onderweg en wordt er een afspraak voor je gemaakt, dan is deze vrijwel direct te zien op jouw apparaat. De afspraken worden snel gesynchroniseerd tussen de verschillende apparaten zodat je nooit een afspraak mist. En met de koppeling naar Google Now zie je wanneer je moet vertrekken om op tijd voor je afspraak te zijn. Een erg handige functie die het voorwerk voor je doet.

Presis G Suite Google Agenda

Niet meer schakelen tussen apps

Zit je in je Agenda en krijg je een melding dat je video-afspraak gaat starten? Dan hoef je niet te schakelen tussen je Agenda en Hangouts. Direct vanuit je Agenda kun je de afspraak aannemen.

 

Verbinden, creëren, opslaan.

Werken met de kracht en intelligentie van Google. Alles wat jij nodig hebt om te kunnen werken, compleet in één pakket in de cloud.

Presis - G Suite - Gmail
Presis - G Suite - Agenda
Presis - G Suite - hangouts chat
Presis - G Suite - Google Hangouts Meet
Presis G Suite Google Voice logo
Presis - G Suite - Drive
Presis - G Suite - Documenten
Presis - G Suite - Google Spreadsheets
Presis - G Suite - Google Presentaties
Presis - G Suite - Google formulieren
Presi - G Suite - Google Jamboard app logo
Presis - G Suite - Google Sites
Presis - G Suite - Google Keep
Presis - G Suite - Google Tasks
Presis - G Suite - Google Photos
Ontvang de beste updates & tips
We wijzen je op onze privacy verklaring