Voor tips en informatie over thuiswerken, klik hier.

Google Agenda. Met de kracht van Google.

Jullie planning inzichtelijk met Google Agenda

Plan afspraken in, controleer de beschikbaarheid van collega’s en nodig klant ook uit. Zo maken jullie nog eens snel afspraken. Zo zijn jullie meer met het werk bezig en minder met het plannen ervan.

Bespaar een hoop gepuzzel en laat de slimme Agenda voor jullie werken. Een moment inplannen met collega’s kan wel eens lastig zijn met jullie drukke agenda’s. Google Agenda helpt jullie snel een tijdstip te vinden dat iedereen of de meeste genodigden beschikbaar zijn. Ook geeft Agenda een locatie suggestie voor beschikbare ruimtes, gebaseerd op eerdere geplande locaties.

“Mijn weekplanning is altijd heel overzichtelijk met Google Agenda. Hierdoor hoef ik niet na te denken hoe mijn dag eruit ziet, maar kan ik de geplande taken afwerken.”

Synchroniseren

Zijn jullie onderweg en wordt er een afspraak gemaakt, dan is deze vrijwel direct te zien op ieder apparaat. De afspraken worden snel gesynchroniseerd tussen de verschillende apparaten zodat jullie nooit een afspraak missen. Met de koppeling naar Google Now hoeven jullie niet meer op de klok te kijken, maar wordt er een melding gegeven wanneer jullie moeten vertrekken om op tijd voor de afspraak te zijn.

Niet meer schakelen tussen apps

Zitten jullie in Agenda en komt er een melding dat de video meeting gaat starten? Dan hoeft er niet meer geschakeld te worden tussen Agenda en Hangouts. Direct kan de afspraak aangenomen worden en gaan jullie over naar de video meeting.

Presis G Suite Google Agenda

Verbinden, creëren, opslaan.

Werken met de kracht en intelligentie van Google. Alles wat jullie nodig hebben om te kunnen werken, compleet in één pakket in de cloud.

Presis - G Suite - Gmail
Presis - G Suite - Agenda
Presis - G Suite - hangouts chat
Presis - G Suite - Google Hangouts Meet
Presis G Suite Google Voice logo
Presis - G Suite - Drive
Presis - G Suite - Documenten
Presis - G Suite - Google Spreadsheets
Presis - G Suite - Google Presentaties
Presis - G Suite - Google formulieren
Presi - G Suite - Google Jamboard app logo
Presis - G Suite - Google Sites
Presis - G Suite - Google Keep
Presis - G Suite - Google Tasks
Presis - G Suite - Google Photos
Ontvang de beste updates & tips
We wijzen je op onze privacy verklaring
WhatsApp ons
1
WhatsApp Nu!
Waarmee mogen we je helpen?