Skip to main content

Ja, zo krijgen wij soms mensen aan de lijn. En als je een probleem hebt, dan wil je geholpen worden. En dan graag goed en snel. Door mensen die het hun vak hebben gemaakt om jou te helpen. Dat is wat wij doen.

Vele vormen en maten

Die blinde paniek en radeloosheid komt in vele vormen en maten. Klanten die op Google Workspace (voorheen G Suite) zitten en iets verwijderd hebben en het niet meer terugvinden. Of dat een medewerker per direct op non-actief gezet is en alle toegangen moet worden ontzegd. Maar ook andere soort vragen als in: ‘Ik kan de instelling x echt niet vinden, wil je mij even op weg helpen’. Of: ‘Wil je even met mij meekijken of alles nu echt veilig ingesteld is’. Van die praktische onderwerpen die je gewoon opgelost wilt hebben. En van onze WordPress-website-klanten krijgen we vragen zoals hoe je een chatfunctie aan je website kunt toevoegen, hoe je een afbeelding kan bijknippen of hoe je het beste een landingspagina op kunt bouwen.

Helden die voor je klaar staan

Dan ben je op zoek naar mensen die dingen fixen. Experts die de kastanjes voor je uit het vuur halen. Specialisten die met nonchalant gemak dingen doen waarvan je niet wist dat het mogelijk was. Zodat jij gewoon weer verder kan.

We maken je weer blij

En dat is wat wij doen, wij staan voor je klaar als dat nodig is. Via de telefoon, mail, chat, het maakt ons niet uit. Wij vinden het allemaal prima en helpen je met hetzelfde enthousiasme. Dat is ook het motto van ons supportteam: we maken je weer blij.

Weten waar je aan toe bent

Sommige klanten willen een vast maandelijks bedrag betalen omdat ze dan nooit voor verrassingen komen te staan. Dat kan. Andere klanten willen support op adhoc basis afrekenen, ook dat kan. Kies wat bij je past, dat voelt het uiteindelijk het fijnst. Want als je een probleem hebt, dan wil je geholpen worden. En dan graag goed en snel. Door mensen die het hun vak hebben gemaakt om jou te helpen.

We zijn er voor je

Ons Presis Google Workspace- en WordPress-supportdesk: Wij zijn er voor je. En onze missie is om jou blij te maken, dus kom maar door met die vragen.

Laat een reactie achter