Skip to main content

Niet meer de lange lijst doorzoeken

De Hangouts Chat app heeft een update gehad waardoor de app een stuk overzichtelijker is geworden en het zoeken naar de juiste mensen of ruimten makkelijker is. Deze update is voor Android en iOS.

Je hebt nu niet alles meer in een lange rij als je de app opent, maar de chats zijn onderverdeeld in “Mensen” en Ruimten”. Gebruiken jullie chatbots dan kunnen jullie deze terugvinden bij “Mensen”.

De vernieuwde Hangouts Chat app went snel

Hiermee wil Google het makkelijker maken om het gesprek te vinden dat je zoekt. Onze hersenen verwerken deze nieuwe functie snel. Je hebt van te voren vaak al bedacht of je een collega wilt spreken of dat je iets in een ruimte (groepchat) zoekt. Doordat je dit direct weet klik je bijna automatisch het juiste tabblad aan en kunnen je ogen sneller door de resultaten heen scannen. Geen lange lijsten meer doorzoeken, maar de boel direct met het juiste onderscheid aanpakken.

Presis G Suite vernieuwde Hangouts Chat app vernieuwde Hangouts Chat app Mensen

Tabblad Mensen, dat nu ook de chatbots bevat, op iOS

 

Presis G Suite vernieuwde Hangouts Chat app Ruimten

Ruimten tabblad op Android

Ook is het filtermenu bovenaan nu weg. Wil je een collega, bot of ruimte opzoeken, dan kun je dat doen door rechtsboven in op het vergrootglas te klikken of je klikt rechtsonder in op het plusteken, +.

Laat een reactie achter