Skip to main content

Onze klanten hebben soms problemen. Misschien moet ik het anders zeggen, ze hebben geen idee dat ze deze problemen hebben. We hebben het hier namelijk over de verloren of vergeten bestanden op Google Drive: De orphans.

Je was dat ene Google Document kwijt? Dat klopt, die hangt namelijk nergens onder. Vandaar dat je het niet kon vinden. Aan de ene kant is het praktisch van Google dat je niet belast wordt met beperkingen met structuren als je een nieuw document aanmaakt, alleen aan de andere kant kan het wel vervelend zijn als je een document uit het oog verloren bent.

Deze ‘verloren’ documenten worden ook wel “orphans” genoemd. Het kenmerk is dat ze niet onder een structuur (lees: map) hangen en dat ze daardoor ‘kwijtgeraakt’ zijn. Je voelt hem waarschijnlijk al aankomen: Ons Zwitsers Drive zakmes kan een lijst met bestanden voor je maken met daarop alle bestanden die niet onder een structuur vallen.

En mocht je net als onze klanten het fijn vinden dat alles gelijk netjes in een verzamelmap geplaatst wordt, dan doen wij dat gewoon gelijk. Ons Zwitsers Drive zakmes draait daar zijn hand niet voor om. Kleine moeite, groot plezier.

Heb jij ook hele specifieke Google Drive problemen? Bel ons op 010 – 592 8136 of gebruik de WhatsApp knop links onderin. Ons Zwitsers Drive zakmes zoekt namelijk problemen om op te lossen.