Meetings met
Google Meeting Room

Haal het beste uit jullie tijd en samenwerking met video meetings

Verbonden

Via ieder apparaat deelnemen aan video meetings

Doeltreffend

Doeltreffend en effectief werken, brainstormen en vergaderen

Besparend

Geen tijd meer verspillen, maar direct aan de slag

..Samenwerken, kan dat niet efficiënter?

Jullie zijn een innoverend bedrijf en willen ervoor zorgen dat de samenwerking met collega’s, partners en klanten altijd optimaal is. Stilstaan is geen optie, tijd verspillen al helemaal niet.

Samenwerken met anderen in een andere stad, in een ander filiaal of in het buitenland; bij jullie maakt dat niet uit. Maar die reistijd iedere keer.. Kan dat niet efficiënter?

Het antwoord is “ja, dat kan een stuk efficiënter!”

Een vergaderruimte die speciaal ingericht is voor gemakkelijke, zuivere, kwalitatieve video meetings. Waar een groot digitaal whiteboard in staat waardoor er creatieve samenwerking- en brainstormsessies ontstaan. Waar jullie veel tijd mee besparen én veel werk in verzetten. Dat is de oplossing die jullie zoeken. Dat is Google Meeting Room.

Heb ik jouw interesse gewekt voor een Google Meeting room? Of ben je toe aan een upgrade zodat jij en je werknemers samen online kunnen werken?

Neem dan contact met mij op.

Justin Montanus | Google Workspace Specialist

Neem de hoofdpijn weg

Wie is er niet in digitale meeting geweest waar iemand niet kan deelnemen of dat de meeting van slechte kwaliteit is. Het ruïneert de positieve workflow, frustreert iedereen en maakt de video meeting minder productief.

De Meeting Room neemt deze hoofdpijn weg. Jullie kunnen je weer concentreren op de inhoud van de vergadering in plaats van de logistiek. Google stelt gebruikers, intern of extern, in staat om snel en eenvoudig meetings te starten en bij te wonen, waar en wanneer dan ook.

Cijfers liegen niet

Sinds covid in ons midden is het een must-have om tegenwoordig online meetings te houden. En dan gaat het tegenwoordig niet meer alleen om over “saaie” werkmeetings waardoor je halverwege de meeting toch maar een extra bakje koffie gaat pakken.

Tuurlijk blijven de meetings over werk belangrijk. Maar in mijn opinie is “normaal” sociaal contact net zo belangrijk.

Want zeg het nou zelf; we missen allemaal dat praatje bij het koffiezetapparaat.

Schaalbaar

Voor kleine, middel en grote teams

Innovatief

Innovatief werken en daarmee als bedrijf positieve groei behalen

Overal

Overal ter wereld in verbinding zijn met het collega’s en klanten

Meer weten?

Wil je meer uit Google Workspace halen of wil je je collega’s helpen de overstap naar het werken in Google Workspace maken? Wij zijn er voor je. En een belofte van onze kant: na de training zal je leven een stukje gemakkelijker worden. Interesse? Stuur een bericht naar contact@presis.nl en dan nemen wij contact met je op.