Skip to main content

Hebben jullie het gemak van video meetings al ontdekt?

Gebruiken jullie Hangouts Meet al? In plaats van naar klanten toe rijden of collega’s bellen, eens een video meeting aanzetten en dat gemak ervaren?

Misschien wel. Misschien niet. Wij maken dagelijks gebruik van video meetings, onderling met collega’s, bijvoorbeeld wanneer de een op kantoor zit en de ander thuis. Maar ook met klanten starten we steeds vaker een video meeting. De reacties zijn altijd positief, het verbaast veel mensen hoe fijn het eigenlijk is. Dat het niet áltijd nodig is om in de auto te stappen en naar elkaar toe te rijden. Dat video meetings je echt het gevoel kunnen geven dat je bij elkaar zit.

Hangouts Meet is daar, naar onze ervaring, het fijnste programma voor. In een enkele klik start je een meeting, dus geen moeilijke bediening. In Google Agenda wordt er automatisch een Hangouts Meet link gegenereerd, dat maakt het gebruik heel laagdrempelig.

Presis - G Suite - Hangouts Meet

Nog makkelijker in gebruik

Met een nieuwe update van Google is het weer een stapje makkelijker gemaakt. De bijlagen die je hebt toegevoegd aan de Google Agenda afspraak kun je nu openen vanuit het Meet scherm zelf. Het heen en weer klikken tussen het Agenda en Meet scherm is klaar. Je opent via het Meet scherm de bijlage, deze opent in een nieuw tabblad. Deze update is voor de webversie en de mobiele app.

Op de mobiel wordt de bijlage geopend in de app die daarvoor geschikt is, zoals Google Documenten, Spreadsheets, Drive, enzovoort.

Presis - G Suite - Update Hangouts Meet video meeting

Presis - G Suite - Hangouts Meet bijlage toevoegen

Hangout Meet uitproberen?

Wij zouden zeggen; probeer het eens. Maak kennis met video meetings, ontdek het gemak. En als je klaar bent om jullie video meetings naar een hoger niveau te brengen, dan kunnen wij jullie daarbij helpen.

Dan kunnen we jullie kennis laten maken met de Hangouts Meet Hardware kit die bij ons op kantoor staat. En we hebben een demo kit, die jullie kunnen lenen en uittesten. Dan brengen we deze naar jullie toe, installeren we hem en hebben jullie rustig de tijd en ruimte om het te ontdekken. Mochten jullie dat willen, stuur ons dan een bericht en dan regelen we dat.

Presis - G Suite - Hangouts meeting - hardware kit - Hangouts Meet video meeting

 

Laat een reactie achter