Skip to main content

De digitale transformatie gaat hard, heel hard. Als ondernemer moet je je razendsnel aanpassen. Steeds weer. Hoe doe je dat zonder door te draaien? Wij helpen je op weg.

Roet in het eten

De digitale ontwikkelingen gaan ongelooflijk hard. Neem alleen al de mogelijkheden om virtueel samen te werken. In het verleden kon je nog wel eens een ontwikkeling aan je voorbij laten gaan, onder het mom van: ik heb liever persoonlijk contact. Tot een zeker virus roet in jouw eten gooide. Nu ineens is het geen vraag meer of je wel of niet op die rijdende trein moet springen. Als je nu niet springt – of beter, als je nu nog niet gesprongen bent – kun je je business wel vergeten.

Wie, wat, waar. En waarom?

Een tool of platform aanschaffen, is niet zo’n probleem. Maar is het wel de juiste tool? In het begin van de coronapandemie zag je dat veel ondernemers Zoom gingen gebruiken. Eenvoudig, gratis en lekker simpel. En behoorlijk onveilig. Dat ook. Maar als je eenmaal weet welke tools wel goed zijn, wat dan? Je kunt het wel tot je beschikking hebben, maar als je niet weet hoe je het moet gebruiken, heb je er nog niets aan. En als je niet weet dat een oplossing bestaat, kun je er ook niet naar op zoek.

Groeien met Google Workspace

Met ons programma ‘Groeien met Google Workspace’ denken wij continu met je mee of je alles uit Google Workspace haalt. En op welk moment een onderwerp van toepassing voor je kan zijn. Zo leer je alles over hybride vergaderen met Google Meet. Of weet je tenminste van het bestaan van Jamboard, het whiteboard van de volgende generatie. En wil je dat je medewerkers persoonlijk op weg geholpen worden, bieden wij trainingen. Dat kan een een-op-een-training zijn, maar ook een bedrijfstraining waarbij wij iedereen een niveau verder helpen. Na zo’n training zie je direct dat je mensen slimmer en efficiënter gaan werken.

Meer weten?

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrieven. Meer weten over Google Workspace? Neem gerust contact met ons op. We leggen je met liefde alles uit.

Laat een reactie achter