Skip to main content

Hybride vergaderen is helemaal hip. Maar hoe zorg je dat iedereen in beeld is, zonder dat je bijna bij elkaar op schoot moet zitten? Hello Meet Kit!

Wat is hybride vergaderen?

Hybride vergaderen is wanneer je met meerdere mensen in de vergaderkamer op kantoor zit, en een aantal mensen doen mee vanuit huis. Een beetje oud en een beetje nieuw, en dat dan tegelijk en bij elkaar. Dat is hybride vergaderen.

Waarom moet je wat regelen als je hybride gaat vergaderen?

Je zit dus met – laten we zeggen – drie mensen in de vergaderkamer op kantoor en twee mensen zitten thuis. Hoe zorg je dan dat iedereen in die vergaderkamer zichtbaar is? Ga je een laptop aan het einde van de vergadertafel zetten en vervolgens lekker knus schouder aan schouder zitten? Of sluit je een tweede scherm op je laptop aan, waarbij je de microfoon en speaker van de eerste laptop gebruikt? Kan, maar werkt niet echt optimaal.

Hello Meet Kit

Gelukkig kun je je bestaande vergaderkamer ‘upgraden’ en geschikt maken voor hybride vergaderen. Dat doe je met een Meet Kit. Dat is een speciale computer met een externe microfoon en speaker die je aansluit op het beeldscherm in je vergaderkamer. En daarmee ben je in één klap klaar voor het nieuwe hybride vergaderen.

Welke Meet Kits zijn er?

Meerdere fabrikanten hebben Meet Kits uitgebracht die werken met Google Workspace. Ieder van deze series hebben eigen specifieke eigenschappen waardoor er altijd een kit is die bij jouw unieke situatie past.

Logitech Room Kits

Logitech Room Kits zijn kwalitatief hoogstaande kits en zijn snel en eenvoudig te installeren. Logitech heeft een naam hoog te houden met hun Room Kits en vele klanten van ons hebben al voor de Logitech Room Kits gekozen

Meer weten >>>

Asus Google Meet Hardware Kits

De Asus Hardware Meet Kits zijn van een nieuwe update voorzien en daarmee weer helemaal hip. De Asus kits zitten strak in de prijs en wij hebben er al veel ervaring mee.

Meer weten >>>

Acer Chromebase

Acer heeft één kit: een Chromebase. Dit all-in-one apparaat is uitstekend geschikt voor een plug-and-play-oplossing. Je pakt hem uit, zet hem neer, sluit de stroom aan, verbindt hem met wifi en klaar ben je. Dus speciaal voor mensen die de meest toegankelijke optie voor medewerkers of huddle rooms willen, deze Chromebase gaat je blij maken.

Meer weten >>>

Google Series One

Samen met Lenovo heeft Google een eigen hardware kit ontwikkeld. Daarbij gaat veel aandacht naar het design en het feit dat deze ook probleemloos in een huiskamer of informele omgeving moet passen. Deze kwalitatief hoogstaande kit is voorzien van AI achtergrondgeluidonderdrukking en een aansluiting met de Google Assistant.

Meer weten >>>

Welke moet je kiezen

Moeite met kiezen? Dat begrijpen wij. Laat het ons weten en we vinden samen de kit die als een handschoen bij jouw organisatie past. Wij kunnen ook Meet Kits en Meet-licenties aan je leveren als je Google Workspace-licenties ergens anders dan bij ons ondergebracht zijn. Dat is geen probleem voor ons.

Laat een reactie achter