Skip to main content

Als Google Workspace-reseller zijn wij er natuurlijk van overtuigd dat er geen enkele omgeving zo efficiënt, slim en veilig is als Google Workspace, dat zal niemand verbazen. Mocht jij nog niet overtuigd zijn, dan geven we je in deze blog 15 redenen. Voor minder doen we het niet…

Geld

Geld moet rollen, maar wel jouw kant op als het even kan. Dat alleen al is een reden om met Google Workspace aan de slag te gaan!

1. Geen verborgen kosten

Opschalen en afschalen is geen enkel probleem met Google Workspace. En dat zonder ongewenste verrassingen.

2. Alles in één

Gebruik je Word, Excel en Powerpoint, de zakelijke variant van Slack, SurveyMonkey en Evernote – om maar eens een paar slimme apps te noemen? Ruil ze in voor Google Workspace en je bespaart op al die losse abonnementjes.

3. Twee TB opslag inbegrepen

Opslag is duur. Binnen Google Workspace heeft elke medewerker maar liefst twee terabyte aan opslag.

Individuele efficiëntie en slim werken

4. Alle applicaties maximaal geïntegreerd

Binnen Google Workspace zijn alle applicaties maximaal geïntegreerd. Dat scheelt tijd en gedoe.

5. Kunstmatige intelligentie maakt het leven makkelijker

In Google Workspace zit kunstmatige intelligentie je leven gemakkelijker maakt. Je doet hiermee letterlijk meer werk in minder tijd.

6. Uitrollen in minuten

Uitrollen van nieuwe medewerkers in minuten in plaats van uren

Slim samenwerken

7. Veilig, eenvoudig en praktisch samenwerken

Met Google Shared drive kun je veilig, eenvoudig en praktisch samenwerken op een manier die je nog niet eerder ervaren hebt

8. Samenwerken avant la lettre

Samenwerken in documenten kan al twaalf jaar in Google Workspace. Ze hebben het uitgevonden en dat is te merken. Alle concurrenten hebben het nakijken.

9. Samenwerken met externen

Samenwerken met mensen buiten Google Workspace? Geen probleem en dankzij visitor sharing nog heel gemakkelijk ook.

Trends

10. Stilstand is achteruitgang

Slimme bedrijven kiezen voor Google Workspace. Dat is niet voor niets. Al deze bedrijven snappe dat stilstand achteruitgang is als de rest van de wereld wel vooruit gaat.

11. Samenwerken is de toekomst

Google Workspace is ontworpen om samen te werken. Microsoft 365 richt zich puur op individuele performance. Tsja… alleen ben je sneller, samen kom je… Juist! Verder!

12. Je medewerkers van de toekomst

De scholieren van nu groeien op met Google Workspace. Dat zijn je toekomstige werknemers. Met Google Workspace ben je dus beter voorbereid op de toekomst.

Veiligheid

13. Security by design

Veiligheid is overal in Google Workspace ingebakken, en niet later nog eens een keer opgezet. Security by design noemen we dat.

14. Inloggen centraliseren met je moederaccount

Gebruik je Google-account als moederaccount waarmee je bij al je andere tools kunt inloggen. Zo gebruik je altijd hetzelfde e-mailadres en hoef je maar één account helemaal dicht te timmeren.

15. Tweestapsverificatie

Met tweestapsverificatie maak je het vrijwel onmogelijk dat iemand in je account inbreekt. Omdat je met Google Workspace webbased werkt, kun je letterlijk overal werken, op een veilige manier, zonder enige afhankelijkheid van geïnstalleerde applicaties.

Nieuwsgierig?

Benieuwd hoe eenvoudig, efficiënt en eenvoudig werken met Google Workspace is? Neem gerust contact met ons op. We leggen je met liefde alles uit.