Skip to main content

Jouw Gmail, jouw gewenste overzicht

Een opgeruimde inbox en georganiseerd de mail binnen laten komen, dat willen we allemaal wel! Gmail maakt het haar gebruikers graag makkelijk. De web en iOS gebruikers kunnen kiezen uit een aantal opties om de inbox te sorteren. Bijvoorbeeld om bovenaan eerst de ongelezen mail te tonen of liever belangrijk gemarkeerde mail eerst te zien. Omdat de mail lezen via de telefoon veel gedaan wordt, worden nu dezelfde opties beschikbaar voor de Gmail Android app.

Presis - G Suite - Gmail Android app stap 1 en 2

Synchronisatie Gmail Android app

Wanneer je op Gmail voor web een bepaalde inbox type hebt gekozen, is deze e-mail sortering ook zichtbaar in de Gmail Android app. Je kiest er bijvoorbeeld in de webversie voor om bovenaan de ongelezen e-mail eerst te tonen. Dan krijg je in de Gmail Android app dezelfde sortering te zien, zonder dat je dit nogmaals hoeft in te stellen. Werken in dezelfde opmaak die je gewend bent, op verschillende apparaten. Wel zo prettig.

Maar andersom werkt het ook zo. Gebruik je de Gmail Android app en wijzig je daar de sortering, dan wordt deze wijziging ook doorgevoerd op de webversie en eventueel ook de Gmail iOS app, mocht je daar ook mee werken.

De nieuwe update voor de Gmail Android app maakt het lezen en verwerken van jouw e-mail weer een beetje makkelijker. Op ieder apparaat, met de sortering die voor jou het fijnste werkt.

Presis - G Suite - Gmail Android app

Presis - G Suite - Gmail iOS app

Is jouw Gmail wachtwoord veilig en sterk?

Jouw e-mail is van jou. En je wilt niet dat anderen ongevraagd toegang hebben tot jouw mail, contacten en alle bestanden op jouw Google Drive. Toch?

Als veiligheidsfanaten helpen we je graag op weg met het gebruiken van veilige wachtwoorden. Op internet kun je een hoop vinden omtrent de veiligheid van wachtwoorden, helaas is niet alles daarvan correct. Maar hoe maak je dan wél een sterk en veilig wachtwoord aan? Dit vertellen we je graag in het blog “Doe het veilig”, hierin geven we je ook wat handige voorbeelden en uitleg waarom iets wel en niet werkt.

Veilige wachtwoorden, dat doe je zo

Laat een reactie achter