Skip to main content

In de vorige blog keken we naar softwareintegraties bij overnames. Maar hoe implementeer je eigenlijk Google Workspace bij snelgroeiende bedrijven?  In deze blog vertelt Kees-Jan Diepstraten wat de kenmerken zijn van snelgroeiende bedrijven en waarom Google Workspace het antwoord is voor dit type bedrijven.

Jaarlijkse groei van 20 procent

De Kamer van Koophandel definieert een snelgroeiend bedrijf – a.k.a. een scale-up – als een bedrijf met een gemiddelde jaarlijkse groei van twintig procent of meer in werknemers of in omzet gedurende een meetperiode van drie jaar. Daarnaast, moet het bedrijf minstens tien fulltime-werknemers hebben aan het begin van de meetperiode. Google Workspace draait z’n virtuele hand niet om voor een paar groeistuipen. Nieuwe medewerkers? Rol je uit in minuten. Zo zijn er nog tig redenen om voor Google Workspace te kiezen als je groeit, groeit, groeit.

Intensieve club

De medewerkers van snelgroeiende bedrijven houden zich helemaal niet aan kantoortijden. Alles moet instant zijn: nu, nu, en nog eens nu. Met Google Workspace kun je overal en altijd werken, ongeacht je device. Ondersteuning zoeken ze bij mensen met de zwarte band. Snappen we als geen ander. Ken je deze club al? 😉

Alles digitaal

Een helpdesk bellen voor operationele dingen? Dat is wel heel erg 1999. Bij een geautoriseerde Google Workspace-reseller heb je op één plek het overzicht van al je Google-licenties, je abonnementen en ‘derde partij’-add-ons en -licenties. Bovendien heb je de beschikking over Google-experts op afroep (voor die sporadische keer dat je er toch een nodig hebt), je hoeft je niet druk te maken over herhaalbare dingen en je hebt een mooi uitgestippelde Google Workspace-roadmap. Wat wil je nog meer?

Werken met 200 kilometer per uur

De medewerkers van snelgroeiende bedrijven willen gelijk een oplossing, en die willen ze ook dezelfde dag geïmplementeerd hebben. Het zijn vaak bovengemiddeld intelligente mensen die geen tijd hebben voor intro’s en outro’s. Had ik al verteld dat Google Workspace het paradijs is voor mensen die altijd haast hebben en gelijk naar de kern van de zaak willen?

Spaghetti opruimen

Als je snel groeit, dan vallen er spaanders en dat betekent dat je je bestaande omgeving weleens moet herstructureren. Wij ruimen met liefde die spaanders op tot een doordacht en gestructureerd geheel waar je weer jaren mee vooruit kunt.

Nieuwsgierig?

Behoefte aan een partner die snapt met welke vraagstukken je zit als snelgroeiend bedrijf? We weten met welke uitdagingen je te maken hebt – we hebben ze namelijk zelf ook (gehad) – en helpen je graag. Neem gerust contact met ons op.