Skip to main content

Innoveren en slim werken met G Suite

Meer dan tien jaar geleden introduceerde Google het inmiddels zeer gewaardeerde Gmail. Een app waarmee je jouw e-mail makkelijker en veiliger kunt verwerken. Na het succes van Gmail hebben zij het pakket voor slimme en innoverende ondernemers en bedrijven uitgebreid met Google Drive, Agenda, Documenten, Spreadsheets en Hangouts. Samen met Gmail vormen ze het huidige G Suite. Een set intelligente, veilige tools voor een hogere productiviteit en samenwerking.

In de afgelopen tien jaar heeft Google veel G Suite apps toegevoegd en daarmee nieuwe manieren van werken mogelijk gemaakt. Denk aan het videovergaderen met Hangouts Meet, een snellere en beveiligde manier om onderling berichten uit te wisselen en e-mail te minderen met Hangouts Chat en voor Enterprise de sterke manier van zoeken met Cloud Search.

[breakout][columns]
Presis - G Suite - Gmail
Presis - G Suite - Drive
Presis - G Suite - Agenda
Presis - G Suite - hangouts chat
Presis - G Suite - hangouts
Presis - G Suite - Google Hangouts Meet
Presis - G Suite - Documenten
Presis - G Suite - Google Spreadsheets
Presis - G Suite - Google Presentaties
Presis - G Suite - Google formulieren
Presi - G Suite - Google Jamboard app logo
Presis - G Suite - Google Sites
[/columns]

De tools zijn voorzien van geavanceerde kunstmatige intelligentie om het reageren op e-mails nog sneller en makkelijker te maken, inzichten te krijgen uit verzamelde gegevens en jou beter te beschermen tegen phishing-aanvallen, nog vóórdat ze zich voordoen.

Ondertussen werken meer dan vier miljoen bedrijven en ondernemers wereldwijd effectief, efficiënt, sterk en gemakkelijk met G Suite.

Doorontwikkelen

In tien jaar is G Suite dus flink gegroeid, zijn er veel apps bijgekomen, worden er continu ontwikkelingen doorgevoerd en rollen updates er aan de lopende band uit. Het enige dat niet verandert is, is de prijs. Dankzij alle ontwikkelingen en toevoegingen is G Suite meer waarde gaan bieden. En Google is nog lang niet van plan te stoppen met deze doorontwikkelingen. Daarom kondigt Google nu twee prijswijzigingen aan.

Vanaf 2 april 2019 wordt de prijs voor Basic verhoogt met €1,20 per maand en de prijs van Business gaat met €2,40 per maand omhoog. De prijzen voor Enterprise veranderen niet.

Oude prijs
per maand
Nieuwe prijs
per maand
Oude prijs
per jaar
Nieuwe prijs
per jaar
G Suite Basic
€4 €5,20 €40 € 62,40
G Suite Business
€8 €10,40 €96 €124,80

 

Bestaande klanten

Voor bestaande klanten die werken met de maandelijkse facturatie zullen de nieuwe prijzen ingaan vanaf 2 april 2019. Voor klanten die per jaar betalen zullen de nieuwe prijzen ingaan bij de eerste verlenging die na 2 april 2019 plaatsvindt.

Presis - G Suite prijswijziging - ontwikkelpad

Laat een reactie achter